Чини спротив українофобії!

Чи задоволені Ви складом нового уряду?

  • так

    Голосів: 29 27.1%
  • ні

    Голосів: 59 55.1%
  • не знаю

    Голосів: 7 6.5%
  • байдуже

    Голосів: 12 11.2%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    107

hed1n.ru

стебанутый
Не личить розумній людини пересмикувати і надто вільно трактувати факти. Вам чудово відомо, що ніхто "не запрещал преподавателям разговаривать на переменах на родном языке". Документ був зовсім іншого змісту.
Да, документ был не такого содержания. Я выделил то в нём, что по моему мнению наиболее меня взволновало. А именно запрет разговаривать учителям на переменах, не на языке преподавания школы.
Вы хотите сказать, что тот документ демократичен?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Чини спротив українофобії!

Ми можемо потонути у потоках сечі. Вам не позбутися нас, як і нам не вдасться вас виселити звідси. Треба шукати конструктив.
Ні. Просто треба щоб хтось один раз чітко сказав як воно буде і все. Сказано що буде українська - значить буде українська. А кому не подобається - ні хто нікого не тримає. От і весь конструктив. Так, покричать спочатку трошки про утиски і т.п., але потім заспокояться і будуть виконувати. Можна ще особливо буйним дати по 15 років за антидержавницьку діяльність. От тоді буде порядок. І все працюватиме як треба. А з демократичною демагогією нічого доброго не буде: отак і будуть тягнути кожен на себе і кожні 5 років переписувати і мову, і історію, і програми, і стандарти і т.д.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Чини спротив українофобії!

Ну, якщо ви зможете це впровадити, а ми не зможемо цьому завадити - значить так і буде. :)
 

Merime

New Member
А именно запрет разговаривать учителям на переменах, не на языке преподавания школы.
Вы хотите сказать, что тот документ демократичен?
Я колись викладав в англійській гімназії, там був внутрішній циркуляр - усім говорити на перервах англійською. І це ніхто не сприймав як політичні утиски. І інший приклад - моя вчителька української на перервах переходила на російську, і нами сприймалось це як сигнал другосортності та непридатності української для життєвого, а не урочного спілкування.
 
Зверху