Чини спротив українофобії!

Чи задоволені Ви складом нового уряду?

  • так

    Голосів: 29 27.1%
  • ні

    Голосів: 59 55.1%
  • не знаю

    Голосів: 7 6.5%
  • байдуже

    Голосів: 12 11.2%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    107

Cergey...

Well-Known Member
5 тысяч не насчитал.100-200 от силы.Я их понимаю.Из героев в грязь Как тут не обидется.Черное белым долго называться не будет.Селяви.
 

hed1n.ru

стебанутый
Как у нас бабушки, дедушки - коммунисты, так во Львове НРУ. Одной возрастной категории :)
 

_SpiRituS_

Кандидат )
Табачник это первый адекватный министр образования в Украине.
О какой украинофобии речь? Не смешите ))))))
Почитайте лучше тут Тока спокойно, не лопните со злости )):mrgreen:
 

krapa

парниша
грядут реформы в сфере образования-и это хорошо
 

mangust

патріот
Відповідь: Чини спротив українофобії!

Адміністрації вишів здійснюють тиск на студентів

Як повідомляє сайт громадянської кампанії «Табачника геть!», до центрального офісу кампанії надходять численні дзвінки від представників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів Центральної, Південної та Східної України. Студенти повідомляють, що протягом середи 17 березня та четверга 18 березня адміністрації вишів висунули вимоги до студентських самоврядувань: зробити заяву про підтримку Дмитра Табачника на посаді Міністра освіти та науки України. Із «неблагонадійними» членами студентських самоврядувань проводять “виховні” розмови в ректораті.

Адміністрацією вишів студентському активу зроблено відповідні попередження, мовляв, «наш університет повинен висловити одностайну підтримку Табачнику». Як повідомляють студенти, такі звернення почнуть з’являтися вже 18-19 березня.

Громадянська кампанія «Табачника геть!» звертається до ректорів вишів із вимогою не чинити тиск на своїх студентів і не перетворювати органи студентського самоврядування на молодіжне крило Партії регіонів. Шановні ректори, якщо ви вирішили вислужитись перед новим начальством, — не змушуйте до цього студентів.
 

hed1n.ru

стебанутый
Ни одного факта. Неизвестные ВУЗы. Неизвестные города. Известны лишь размытые регионы! :) Очередная утка. В духе "если Янукович станет президентом - будут выселять в Сибирь".
 
Зверху