Чини спротив українофобії!

Чи задоволені Ви складом нового уряду?

  • так

    Голосів: 29 27.1%
  • ні

    Голосів: 59 55.1%
  • не знаю

    Голосів: 7 6.5%
  • байдуже

    Голосів: 12 11.2%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    107

Faradey

Живой
Re: Відповідь: Re: Чини спротив українофобії!

Вибачте, а Ви філолог за освітою, що так суворо і безапеляційно стверджуєте про правила наголосу в українській мові? Вже ж персонально Вам пан Merime (доречи, дипломований спеціаліст) розказував про діалекти, про те, що припускаються різні відхилення від літературного стандарту тощо. А Ви знову за своє...
Уважаемый Малдер... Дипломированный специалист объяснял как раз про диалекты... Но есть литературный язык. Никак тут не поменяешь.. И если ты(не Вы лично, речь о всех борцах) вступил в борьбу за родной язык, то будь добр и бороться зха его чистоту. Почему то сумской диалект - суржик- ужасен:))) А Львовский- прекрасный язык))
 

hed1n.ru

стебанутый
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Чини спротив українофобії!

Ні, бо на відміну від Вас я стверджую, що окрім прагматично-матеріальних інтересів людина (принаймні частина людей) може мати ідею. А Ваша ідеологія є для мене чужою, якщо не сказати більше. А ворожі мені ідеї я не збираюся популяризувати за гроші.
Мне хватает заработанных денег на двух работах, своей идеологией я не торгую. Хостинг к вашему сведению оплачивался изначально в складчину. Кроме того, покупал ещё 2 гига места самостоятельно для библиотечки

Ещё когда было время писал статьи и это оплачивалось интернет изданиями (можете вопить о моей прагматичности).

P.S. Весьма интересное умозаключение "Ви стверджуєте, що все в цьому житті купується і продається? Чудово! Ніхто і не проти!!!", где вы в моих репликах такое откопали? :)
 

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Чини спротив українофобії!

IRA діє на території Ірландії, тимчасово окупованій Великобританією...
Речь шла исключиительно об Ирланской Республике в тех границах в которых она существует и признана на сегодняшний день, и о гражданах Ирландии, из которых на ирланском языке говорит примерно 40% - остальные на английском, и о разумной языковой политике этой страны, а не о партизанской деятельности некоторых британских граждан, которую сама Ирландия не признаёт и не поддерживает...
 

vadimv

Well-Known Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Чини спротив українофобії!

Ваша - можливо. Але за всіх розписуватися не треба. Те, що Ви назвали - ні що інше, як новомодна течія молоді РФ, що перейшла і крізь наші кордони. Зветься цей чудовий винахід - "езыг падонкафф".
Не, я лично не пишу "Продам часи", "комуфляжная форма", "без обезательного пополнения", "пятая колона". И этот местный кугутизм никакого отношения к езыгу падонкаф не имеет.
 
Останнє редагування:

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Чини спротив українофобії!

...Зветься цей чудовий винахід - "езыг падонкафф". Далеко за прикладами ходити не треба, ось що говорить полум'яний захисник другої державної: " ".
Вы не можете не знать, что и "падонкафский" и "албанский" существует исключительно в письменной форме в инете, ну и может быть "настенной живописи", и к элементарной безграмотности это отношения не имеет, причем на обоих языках. Знавал я одного здешнего доцента, который говорил: "лисапед", "пинжак", "каклета" и т.п. И его не из России привезли, а здесь так говорить обучили :)
 

krapa

парниша
это компьютерный сленг.все это понимают.а некоторые придираются.
езжайте на Закарпатье Вы там и не такое услышите.
И они считают себя "щирыми" украинцами,но украинский у них перекрученный и это нормально.То почему тогда у нас не нормально?
 

Sorel

Member
You must be registered for see images


Сьогодні, 17 березня, під стінами Львівської обласної ради відбулася акція протесту проти міністра освіти і науки України Дмитра Табачника.
Близько 5 тисяч пікетувальників вимагали звільнення з посади одіозного українофоба Табачника під супровід позачергової сесії обласної ради, що мала прийняти звернення до Президента України щодо відставки вищезгаданого міністра. "Геть Табачника!", «Вчора крав картини – завтра душу України», – з такими плакатами участь в акції взяла Львівська крайова організація Народного Руху України. Серед інших пікетувальників - студенти вишів, ветерани ОУН-УПА, представники товариства полiтв’язнiв i репресованих, а також представники інших політичних партій.

На думку голови ЛМО НРУ, депутата Львівської міської ради Валерія Веремчука, Дмитро Табачник заслужено здобув громадський осуд та не сприйняття суспільством. «Його неодноразові словесні випади на адресу галичан, мовляв, ми зовсім інший народ, який не має нічого спільного з Великою Україною, його дії, спрямовані на дискредитацію всього українського, його українофобські настрої щодо нашої мови та історії принесли йому ганебну славу аморальної людини. Кожне його слово просякнуте ненавистю до всього рідного і близького нам, галичанам, а його призначення на посаду міністра матиме вкрай негативні наслідки для української освіти: від ліквідації ЗНО і повернення корупції в освіту до перегляду мовної політики та перепису підручників з історії України», - зазначив Валерій Веремчук.. За його словами, таке кадрове призначення глави держави є відвертим знущанням та зневагою до всіх українців і, якщо Віктор Янукович не виправить ситуацію, то ще раз доведе, що він не має морального права називатись Президентом всієї України.
 
Зверху