Звернення ВО "Тризуб" ім.С.Бандери до українського народу

Zenith

Хронограф
Народ, що не має честі, не буде мати і хліба!​
ЗВЕРНЕННЯ ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

Вибори 2010 повністю підтвердили націоналістичну аксіому про те, що немає для української нації іншого шляху до національної державності, ніж революційна, безкомпромісна боротьба всього народу на основі ідеології українського націоналізму.

Вибори 2010 показали всю безперспективність та шкідливість існуючої партійщини, яка розколює та дезорієнтує українське суспільство. Партійні солодкоголосі обіцяльники, незалежно від забарвлення їх прапорів, є складовими антиукраїнської владної системи, засобом експлуатації українського народу на своїй землі. Партії – це зло! Майбутнє нації пов’язане тільки з об’єднаним націоналістичним рухом під проводом Національного Ордену.

Чужинець та кримінальний злочинець Віктор Янукович, обраний меншістю виборців, в основному неукраїнців, за своєю етнічною ознакою, для яких Україна була і залишається додатком до Московської сатанинської імперії. Ці люди не мають ніякого права на українській землі вказувати „мертвим, живим і ненародженим” українцям будь-які дороговкази. Тому ні при яких обставинах ВО „Тризуб” ім. С.Бандери не визнає ставленика промосковських паразитів-олігархів Президентом України.
[/B][/RIGHT]

Коста! Вот тебе и национализм и согласно
1.7. Запрещается помещать в форум сообщения, содержащие призывы к насильственному изменению конституционного строя, свержению законной власти, высказывания расистского и националистического характера, способствующие разжиганию межнациональной розни, призывы к совершению противоправных действий и другие сообщения, нарушающие действующее законодательство Украины.
имее именно выделеное красным. Теперь либо удали либо обьясни что это не высказывания расистского и националистического характера.

Всем очтальным форумчанам предлагаю успокоится - собака лает караван идет, пускай гавкают национал озадаченные кретины! Это паказывает на сколько один из админов сего раздела добросовестно выполняет свои обязаности и насколько он не есть выкрест из комсоргов:)

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Звернення ВО "Тризуб" ім.С.Бандери до українського народу

Якщо читати проміж строк, то все буде залежати від того, хто читає. А по факту, по тому, що написано, порушення я не бачу.
а я і не кажу, що цілком підтримую те, що там написано. Але написано саме грамотно, тому порушень нема і підстав видаляти у мене нема.
Саме так. А між строк можна багато чого начитати.
Есть высказывание не против конкретной национальности, а против группы которые не "украинцы"! Прямым текстом писано!

Merime

New Member
Не розумію, чому усі так засмикались, запанікували і заверещали. Одна з тисяч громадських організацій України оприлюднила свою позицію щодо нинішньої ситуації. Ми прийняли це до відома і власне усе! Чого кричати? Я не знаю, що це за "Тризуб", чому якийсь Ярош називає себе полковником, але вони мають право діяти згідно зі своїм статутом і чинним законодавством. Якщо вони щось порушать - хай цим займаються відповідні органи, а не тут закликати кару на їх голову.

Merime

New Member
Всем очтальным форумчанам предлагаю успокоится - собака лает караван идет, пускай гавкают национал озадаченные кретины! Это паказывает на сколько один из админов сего раздела добросовестно выполняет свои обязаности и насколько он не есть выкрест из комсоргов:)
Аналогічно можна вимагати покарання користувача Zenith за образу честі і гідності інших форумчан, а саме за фразу "национал озадаченные кретины" ,яку він адресував конкретним користувачам цієї мережі, та сумнівної якості вираз "выкрест из комсоргов" на адресу людини, яка розгрібає тут після нас усе словесне сміття, стежить за порядком і наводить лад, а ми замість того, щоб подякувати людині, поливаємо її брудом лише на тій підставі ,що вона не хоче когось покарати, як того вимагає хтос ь інший.

Zenith

Хронограф
Аналогічно можна вимагати покарання користувача Zenith за образу честі і гідності інших форумчан, а саме за фразу "национал озадаченные кретины" ,яку він адресував конкретним користувачам цієї мережі, та сумнівної якості вираз "выкрест из комсоргов" на адресу людини, яка розгрібає тут після нас усе словесне сміття, стежить за порядком і наводить лад, а ми замість того, щоб подякувати людині, поливаємо її брудом лише на тій підставі ,що вона не хоче когось покарати, як того вимагає хтос ь інший.
Ну да! Надо жи начальство цемкнуть в положенное место!;)
Извините, человек не достоен уважения который потокает чужому безпределу. И между прочим я не призывал админа на кол посадить а националистов из страны выдворить;). И даже не говорил что они не имеют право учавствовать в выборах;)

Petrovich-UA

Рухівець
Не знаю, яку мету мало керівництво "Тризубу", оприлюднюючи цю заяву. Крім галасу ніяких результатів це не дасть. Можливо, галас, це і є кінцева мета?

Merime

New Member
Извините, человек не достоен уважения который потокает чужому безпределу. И между прочим я не призывал админа на кол посадить а националистов из страны выдворить;). И даже не говорил что они не имеют право учавствовать в выборах;)
Якщо Ви звернули увагу на форму мого повідомлення, то це був не заклик, на відміну від Ваших, а аналогія до неадекватності вище викладених вимог.

Ну да! Надо жи начальство цемкнуть в положенное место!;)
Не знаю, де Ви тут побачили начальство на форумі. Якщо Ви маєте на увазі адмінів - то це тяжка, неоплачувана, невдячна робота, на яку я б особисто ніколи не погодився. І я просто вдячний цим хлопцям і дівчатам, яким не лінь вичитувати увесь цей потік свідомості і ще й намагатись скеровувати його в розумне русло. А якщо б це була гарна дівчина, то не відмовився і "цемкнуть".

я не призывал админа на кол посадить а националистов из страны выдворить;). И даже не говорил что они не имеют право учавствовать в выборах;)
От за це хвалю:)

Merime

New Member
Не знаю, яку мету мало керівництво "Тризубу", оприлюднюючи цю заяву. Крім галасу ніяких результатів це не дасть. Можливо, галас, це і є кінцева мета?
Ну і заодно спосіб повідомити про себе, бо я, наприклад, почув про них вперше. І якщо нічого більш конструктивного від них не буде, то скоро й забуду про їх існування.

Petrovich-UA

Рухівець
Merime, Тризуб -організація з історією. На початку незалежності, з відновленням діяльності ОУН (р) під її патронатом була утворена партія - Конгрес українських націоналістів та спортивно-бойова організація "Тризуб" ім. Степана Бандери. У 1999 році ОУН (р) і КУН розірвали стосунки, "Тризуб" теж пішов у самостійне плавання. На цей час вони встигли відзначитися підтримкою Народного Руху України за єдність Богдана Бойка, якого Медведчук хотів використати для ще більшого розбрату в лавах НРУ після розколу.
Хоча про людей з Тризубу, з якими мені доводилось спілкуватися нічого поганого сказати не можу та й ідеї які вони декларують поділяю відсотків на 85 поділяю, довіряти їм підстав немає. Тут кілька варіантів: заява заздалегіть була запланована як провокація (в це вірити не хочеться), або була зроблена неподумавши (швидше за все), або для піару (це теж ймовірно)

ОМг.А вокруг одни камуняки.Часовщик,буржуй,сер бонд.Разве этих оснований не достаточно?
Ок.П 1.7.Закроем тему что бы камунякам канализационное отверстие около ушей перекртыть.

Зверху