Відповідь: Оффтопики.
Значить ні. Тоді виникає питання: а може шановний пан таки був правий? Ви часом не з юдеїв-вихрестів? Бо так, як ви говорите про християнство - не належить говорити навіть просто хрещеному і не досить віруючому.
Отакої
А чим Вам я не догодив? Мало того, що разом з Зенітом намагаєтеся наклеїти мені пейса та єрмолку, але ще разом із бсв та азіком1982 хочете накласти на мене анафему та відлучити від церкви?
Наступним номером програми, гадаю, буде занесення мене до лав "наци"? На питання відповідаю: "Ні", але доказувати якось не збираюся. Захочете - повірите на слово. Не захочете - то мені не варто й перейматися.
Але тепер дозвольте й мені питання: "А що ж я такого крамольного сказав про християнство"? Що саме не дозволено "говорити навіть просто хрещеному і не досить віруючому"?:?
P.S. Можливо я помиляюся, але, здається, для іудеїв вихрести такі ж самі "гої", як і споконвічні християни, тобто успадковувати Царство небесне не гідні... І коли вони щирі вихрести (щирі християни), то також не мають говорити крамолу на християнство... Записали б краще в мусульмани і щоби кричав: "Аллаху акбар".