"Славянское язычество" или же "Родная Вера"

  • Автор теми ALF
  • Дата створення

delfium

Затворник
Был и ты и панком и сатанистом и ещё кем-то....Пентуху ж на сердце татуировал? ;) Ну короче, что модно в опред.время - там и ты. Как ты уже понял кто-то мне о тебе рассказал много подробностей. ;) и я говорю не пустые вещи о тебе.
Ну а по теме язычества....Для тебя это очередная мода. Это видно из твоих постов: или какие-то сумбурные потоки или просто оскорбления при отсутствии аргументов.
Ну да ладно, сатано-панкам это простительно... Рубись :punk:
 

Yurij

observer
Хлопці, давайте все таки трохи серйозніше, без цієї локшини на вуха.
Пане Назар чого ви від нас хочете?, ну немає у нас письмових джерел в яких Віра наших пращурів розписана по буквах як в Бібліїї. Автори літописів переважно християни слов'янских Богів звали бісами та ідолами, іншого від них годі було й чекати. Якщо ви знаєте щось таке, що нам невідомо то пролийте світло, просвітіть нас. Ви даєте питання і не даєте відповідей на наші. Ви хочете очолити общину Рідновірів і намагаєтесь в наших очах заробити бонуси, а потім прийти до нас зі своєю правдою, чи ви просто хочете сказати що рідна віра це маячня, то доведіть це. Чому ми повинні вам щось доводити та шукати докази? Чекаю на відповідь.
 

nazar_ukr

Member
Пане Юрію, що я від вас хочу? Та мабуть одного: рідновірство - це серйозно, тому не можна вірити у вигадані ідеї. А твердження про те, що БОГ Коляда відомий раніше XVII ст. і тим більше зустрічається навіть у Геродота чи Прокопія і є такою вигадкою. Я ще раз наголошую, що дуже древнє слов'янське свято Коляди перетворили в БОГА християнські літописці.

І, будь-ласка, не діставайте мене ось цим:
"Ви хочете очолити общину Рідновірів і намагаєтесь в наших очах заробити бонуси...". Ви даремно самі себе лякаєте, а мене ображаєте.
 

Yurij

observer
Пане Юрію, що я від вас хочу? Та мабуть одного: рідновірство - це серйозно, тому не можна вірити у вигадані ідеї.
І, будь-ласка, не діставайте мене ось цим:
"Ви хочете очолити общину Рідновірів і намагаєтесь в наших очах заробити бонуси...". Ви даремно самі себе лякаєте, а мене ображаєте.
Пане Назар я не мав на меті Вас ображати, а тим більше лякати себе. Я з нетерпінням чекаю на Ваш погляд на рідну віру, викладіть нам його.
 

delfium

Затворник
Эх жаль стёрли моё сообщение, где я подробно расписал как Артифаг не знает даже имён родных богов.
Выучи хоть кто такая КАРНА - ну и живи с ней. Не жаль жену вдовой оставлять? :(
И ещё жаль что стёрли мой пост в котором,я привёл факты что тебя Артифаг не минула мода даже на гомосексуализм.
Вновь писать не буду - лень. Захочешь - напиши мне в ЛС,я тебе покажу фото на котором ты голубеешь ;)

Не надо ссориться,русичи!
Я ЗА!
 

nazar_ukr

Member
Sparta писав:
Не надо ссориться, русичи!

А "русичі" це хто, вибачте?
 

Yurij

observer
Sparta писав:
Не надо ссориться, русичи!

А "русичі" це хто, вибачте?
Пане Назар читаючи Ваші зауваження та запитання я згадав історію, яку мені розповів один знайомий. Діло було ще за радянських часів працював у них на заводі один мужик, який постійно критикував життя в країні та владу, і от одного дня цей мужик не вийшов на роботу зник на три доби. На четвертий день прийшов переляканий і мовчазний, його товариші почали допитуватись де він був і що з ним трапилось і він шепотом розповів наступне. По дорозі додому його любязно посадили до авто і відвезли в відомий всім будинок на Кірова де без жодних пояснень і запитань протримали в підвалі три доби, а потім принесли папір та ручку і сказали "от ти критикуєш життя, радянську владу, то бери ручку і пиши, що треба робити, щоб тобі і всім було добре". Нічого путящого він так і не написав після чого його відпустили з обіцянкою, що якщо він ще буде ляпати що не треба язиком то більше звідти не вийде.

То годі вже критикувати та задавати запитання, напишіть нам свої откровення про Рідну віру, про те хто такі Русичі, чекаємооо....
 

delfium

Затворник
"О, далече зайде сокол, птиць бья, к морю! А Игорева храбраго полку не кресити! За ним кликну Карна, и Жля поскочи по Руской земли, смагу мычючи в пламяне розе. Жены руския въсплакашась, аркучи: "Уже нам своих милых лад ни мыслию смыслити, ни думою сдумати, ни очима съглядати, а злата и сребра ни мало того потрепати!"
Мож кому интересно про Карну. ;)
 
Зверху