Оффтопики.

Azik1982

С нами Бог!
Стеин, ты славь не чужинцев, а своих. Понял?
ОДА ПЧЕЛОВОДУ
Как солнце весенней порою,
Он землю родную обходит,
Лелеет отвагу и радость
На пасеке с Катей вдвоём...
Споём же, товарищи, песню
О самом большом пчеловоде,
О самом любимом и мудром,-
О Ющенке песню споём.
Ющенко станет лицом фильма о пчеловодстве:razz::razz:

Вкладення

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Вибачте, але гумор Ваш такий же примітивний, як і коментарі до вкладених малюнків. Щодо останнього фото, то в мене виникає питання, чи то не Ваш бува родич (враховуючи "глибинний", місцями незбагненний зміст Ваших постів, дублі цих самих постів в усіх підряд темах, специфічного роду жарти тощо)? Ви часом з Міжгалактичним Розумом не спілкуєтеся?

Jagger

Повелитель Зерга
Вибачте, але гумор Ваш такий же примітивний, як і коментарі до вкладених малюнків. Щодо останнього фото, то в мене виникає питання, чи то не Ваш бува родич (враховуючи "глибинний", місцями незбагненний зміст Ваших постів, дублі цих самих постів в усіх підряд темах, специфічного роду жарти тощо)? Ви часом з Міжгалактичним Розумом не спілкуєтеся?
А как то ты фоксик подобного на вашинскую желтуху не сказал? или вы из тех кому можно все и от ответственности уходите предьявлением справки?

Djugashvili

Диссидент
Приезд Симонеко в Сумы.
ЧТО ВЫ ДУМАЕТЕ Об ЭТОМ ЛЕВОМ БЛОКЕ ?

МАХ

Active Member
Re: Анатолій Гриценко

KOCTa мене обурюють образи які адресовані Україні... я ж одразу говорив що у нас різні погляди стосовно лідерських якостей...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Анатолій Гриценко

KOCTa мене обурюють образи які адресовані Україні... я ж одразу говорив що у нас різні погляди стосовно лідерських якостей...
Але ти так і не написав що маєш на увазі під "лідерськими якостями". Можу допогти, наприклад такий список, що у ньому зайве, а що лідеру необхідно:
- ораторськи здібності, вміння причарувати слухачив;
- організаторськи здібності, вміння керувати підлеглими і здібності разбудувати зрозумілу і ефективну вертикаль влади;
- реагувати на всі подразники, які навить "за рангом" до тебе і не відносяться, іншими словами обов'язково публічно висловлюватись при найменьший нагоді по будь яким питанням, незважаючи на те, чи фахівец ти в них і чи взагалі вони тебе торкаються;
- постійно всім казати який ти розумний, великий і могучий. І обов'язково лайтись на тих, хто в цьому буде сумніватись;
ну і ще згодом може щось вигадаю, а поки що слово за тобою.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Комунистическая партия

Уважаемый госп. КОСТа!
Думаю, Вы поступаете опрометчиво и некорректно, удаляя время от времени посты форумчан. Решать вопрос о том, интересен или неинтересен чей-то пост, решать не модераторам и не администраторам. Если пост попал на форум, его НИКТО не имеет права удалять. Это - Закон Сети! Единственное требование - шоб не было матюков и призывов к разжиганию.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Комунистическая партия

Уважаемый госп. КОСТа!
Думаю, Вы поступаете опрометчиво и некорректно, удаляя время от времени посты форумчан. Решать вопрос о том, интересен или неинтересен чей-то пост, решать не модераторам и не администраторам. Если пост попал на форум, его НИКТО не имеет права удалять. Это - Закон Сети! Единственное требование - шоб не было матюков и призывов к разжиганию.
Шановний пан Nahrapov!
Я виконую обов'язки модератора цього роділу. Я не вирішую питання цикавості чи ні, якогось повідомлення, я лише чищу теми від оффтопів, сварок між користувачами і іншого, що прописано у правилах. Якщо Ви зареєструвались на цьому форумі, то певно, підписались і під виконанням його правил. А там прямо вказано, якими засобами можуть користуватись модератори, крім іншого там і видаленя повідомлень, які не відповідають правилам. А процитоване Ваше повідомлення лише свідчить про те, що з правилами Ви не ознайомлені, тому наполегливо прохаю, ознайомтесь: і правила цього розділу:
І по першому разу дам пояснення чому Ваши повідомлення були видалені. Переважна підстава це спам - Ви згадуєте одні й ті самі речи у кожній темі, без будь якого зв'язку з заявленою темою, і взагалі з темою яка на той час там обговорюється. І друге, коли Ви порушуєте напряму вказане правило не обговорювати інших політиків у темах присвячених якимось вказаним у назві політикам. У темі присвяченій Тимошенко неможна писати і обговорювати Ющенко чи Януковича. Як виняток допускається лише якось у одному реченні згадати, але й то, якщо це надалі не переведе розмову на обговорення іншого політика.
І треття причина, за якою було видалене мабуть те повідомлення, стосовно якого Ви засмутились - заклики до насильства. За гасло "Коммуняку на гілляку!" наступного разу Ви цілком можете отримати і тиждневий відпочинок. Якби Ви не підняли цю тему, то я б ще вимушен був вас ще попередити, але оскільки я вже це зараз зробив, то, вдруге вже попереджати не буду і таки буде бан.
Все зрозуміло?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

А какая разница добывают они или покупают? Главное что продают и таким образом зарабатывают… вот вы работаете, работая рабочим или специалистом, платите всевозможные взноси, налоги, так же зарабатываете себе деньги но вам же налог не возвращают?… почему предприятиям это делают… а все видь просто… начиная с послевоенного времени все экономические законы везде принимаются с выгодой для бизнесменов и инвесторов, а рабочие и специалисты пашут на различные фонды и страховки… та же история и с возвратом НДС… я конечно могу ошибаться… объясните мне пожалуйста…
Відразу кажу, я не фахівец, тому у якихось деталях можу помилитись. Але НДС - налог на додану вартість. Сенс полягає у тому що торговець, при збільшенні цини, повинен сплатити 20% налогу з різниці. Якщо я купив комп за 1000 грн., продаю йього за 1100 грн., то плачу 20% у вигляді налогу від цини за яку продаю - 220 грн.. Але я покупаю також його вже з НДС ( 200 грн. ) які сплатив той у кого я покупаю і ці 200 мені повинні повернути. Результат буде такий: 220 - 200 = 20 грн. Це і є ті 20% від тієї різниці, яку я додав на ціну, за яку купив ( 1100 - 1000 = 100 ).
Якщо я купив і продав у один звітний період, можу сам цю різницю порахувати і сплатити законні 20 грн. Не знаю, як зараз, але раніше було таке, що якщо купівля була здійснена у попередньому періоді, то у наступному вона як витрати вже не фігурує. Ну в це вдаватись не буду, бо вже не зовсім добре пам'ятаю як тоді буде.
А метелург, чи аграрій, продають те що самі виготовляють. Але у цині продажу всеодно будуть ті самі 20% податку, який вони забов'язані сплатити при продажу. Але оскільки вони первинні продавці і їх цина первинна, без ніяких надбавок, то їх сплачені 20% держава повинна повернути.
Якщо я десь щось переплутал, хто більш на цьому знається, нехай виправить. Я лише намагався МАХу пояснити звідки береться повернення НДС.

Зверху