Відповідь: Re: Комунистическая партия
Уважаемый госп. КОСТа!
Думаю, Вы поступаете опрометчиво и некорректно, удаляя время от времени посты форумчан. Решать вопрос о том, интересен или неинтересен чей-то пост, решать не модераторам и не администраторам. Если пост попал на форум, его НИКТО не имеет права удалять. Это - Закон Сети! Единственное требование - шоб не было матюков и призывов к разжиганию.
Шановний пан Nahrapov!
Я виконую обов'язки модератора цього роділу. Я не вирішую питання цикавості чи ні, якогось повідомлення, я лише чищу теми від оффтопів, сварок між користувачами і іншого, що прописано у правилах. Якщо Ви зареєструвались на цьому форумі, то певно, підписались і під виконанням його правил. А там прямо вказано, якими засобами можуть користуватись модератори, крім іншого там і видаленя повідомлень, які не відповідають правилам. А процитоване Ваше повідомлення лише свідчить про те, що з правилами Ви не ознайомлені, тому наполегливо прохаю, ознайомтесь:
You must be registered for see links
і правила цього розділу:
You must be registered for see links
І по першому разу дам пояснення чому Ваши повідомлення були видалені. Переважна підстава це спам - Ви згадуєте одні й ті самі речи у кожній темі, без будь якого зв'язку з заявленою темою, і взагалі з темою яка на той час там обговорюється. І друге, коли Ви порушуєте напряму вказане правило не обговорювати інших політиків у темах присвячених якимось вказаним у назві політикам. У темі присвяченій Тимошенко неможна писати і обговорювати Ющенко чи Януковича. Як виняток допускається лише якось у одному реченні згадати, але й то, якщо це надалі не переведе розмову на обговорення іншого політика.
І треття причина, за якою було видалене мабуть те повідомлення, стосовно якого Ви засмутились - заклики до насильства. За гасло "Коммуняку на гілляку!" наступного разу Ви цілком можете отримати і тиждневий відпочинок. Якби Ви не підняли цю тему, то я б ще вимушен був вас ще попередити, але оскільки я вже це зараз зробив, то, вдруге вже попереджати не буду і таки буде бан.
Все зрозуміло?