Відповідь: Re: Російсько-Українськи відносини.
первее я приду к ним со своим карабином -записываться в ихнюю армию !!!
первее я приду к ним со своим карабином -записываться в ихнюю армию !!!
Не переживайте, здогадуєтесь до кого вони прийдуть першими "наводити порядок"? Чи ви думаєте що списки власників зброї справді є державною "таємницею"?
Страшно от того, что стрелять то судя по сценарию друг в друга должны близкие родственники (славяне), а то и соотечественники. Ну понятно путен то говорил "что человек считающий, что Россия для русских по меньшей мере идиот или..." ему с медведом то пофиг чью кровь проливать, мы то чего тут бред несем всякий? Мы ж не агенты моссада...Вы понимаете о чем вы сейчас говорите?
Вы говорите о военных действиях и так легко и непринужденно рассуждаете на тему: прийдут ли сначала к тем у кого есть оружие? Начнут ли вторые стрелять в тех кто прийдет?
Страшно читать такие перлы...
Ось вжеКогда стал звиздеть о украинской поместной церкви. Более того он нарушил все норму будучи светской личностью залезнув в дела церковные.
Страшно, коли людина вже зараз, коли ще ніякої війни немає, готова зрадити власну Батьківщину і піти зі воювати до армії окупантів проти власних батьків, проти власного народу... Оце страшно...Страшно от того, что стрелять то судя по сценарию друг в друга должны близкие родственники (славяне), а то и соотечественники. Ну понятно путен то говорил "что человек считающий, что Россия для русских по меньшей мере идиот или..." ему с медведом то пофиг чью кровь проливать, мы то чего тут бред несем всякий? Мы ж не агенты моссада...
Погано, що багато людей, які з відомих причин не люблять нашу владу, автоматично цю нелюбов переносять на землю на якій вони народилися і живуть. Батьківщина це не президент, уряд і ВР, це земля полита кров'ю наших славних предків, це те місце де ми вдома, іншої у нас немає і вже не буде. Можливо, що для цих людей Україна в існуючих кордонах замала територіально, як батьківщина. Особисто я не вважаю чужою для мене Білорусь і землі РФ, які історично були колись територією Київської Русі. Не вважаю ворогами і людей які там живуть, та в силу історичних і політичних причин ми опинилися в різних державах. Та система влади яка склалася в Московії неприйнятна більшості українців ментально, але це не привід для ворожнечі. Час покаже, що краще наш цирк чи їхня першотравнева демонстрація, особисто я ніколи не любив ходити на демонстрації.Страшно, коли людина вже зараз, коли ще ніякої війни немає, готова зрадити власну Батьківщину і піти зі воювати до армії окупантів проти власних батьків, проти власного народу... Оце страшно...
Невже кулі обізнані,що ви з Руської общини?Чи бомби знають вашу адресу?І чи готові ви покласти власну дитину на вівтар війни?Вах-Вах! Штаны порвались от страха уже?