Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт
І доречі, щось я не пригадую щоб за цим законом визнали незалежність Придністров'я, того ж Карабаху чи Чечні.
У Грузії теж був референдум і більшість населення сказала "Так", а якісь абхазькі пара відсотків "Ні" особливої картини не роблять. Це демократія, шановний: навіть якщо "Ні" 49 відсотків, а "Так" 51 - рішення легітимне.
Грузія визнана як держава, а Абхазія - ні. І це закон, це норми міжнародного права. Все інше - лише порожні слова. Ви можете обґрунтувати зворотнє?
Ви скільки завгодно можете кричати що ви громадянин Франції, проте поки у вас не має французького паспорту - ви лише брехун, не більше.
Односторонніми вони є доти, доки не визнані світовим співтовариством.Эти документы фактическия являются односторонними декларациями.
Це вже проблеми не суттєві. Наразі нас мало хвилює історична аргументація, а більше правовий бік проблеми.К тому же крайне странно, что Грузия этим же самым актом перешла к Конституции 1921 года, но к границам 1922г. Неувязочка получается или - или
Грузія була визнана світом як незалежна держава на основі тих своїх декларацій, а значить і в тих кордонах. Осетія та Абхазія не були визнані ніяк і не в яких кордонах. А значить раз визнані документи Грузії що свідчать що Абхазія і Осетія то частина Грузії, а документи Абхазії і Осетії про незалежність проігноровані - значить Осетія та Абхазія то частина Грузії, як і свідчать визнані документи.Что же касается, правовых оснований независимости Абхазии, Южной Осетии и Нагорного Карабаха заодно - они такие же, как и для Республики Украина т.к. осуществлялись на основании одного и того же Закона Союза ССР
І доречі, щось я не пригадую щоб за цим законом визнали незалежність Придністров'я, того ж Карабаху чи Чечні.
Це вже тонкощі самого того світового права, проте зараз мова не про них, а про факти. Себто не про справедливість, а про законність...юридическая коллизия между нерушимостью границ и правом народа на самоопределение решается в зависимости о того, кто этот самый народ поддерживает
"Разговор" не о "21м годе". "Разговор" про 2008й. Не відходьте від теми. Глибока історія нас зараз мало хвилює.Раз разговор о 21м годе тогда в Грузию отделяем мыс Адлер и Сочи.
За то значать резолюції ООН та ноти світових держав про визнання.Еще раз говорю, что бла-бла правительства Сакартвелии под предводительством такого же как и вы по имени Звиад Гамсахурдия у которого пол лица было парализованно ничего не значит.
Це теж незалежні держави визнані світом? Чи це частини інших визнаних держав які окупувала Грузія?Ну что из этого получилось - мы прекрасно знаем, имне не интересен тот факт где себя обьявила Грузия. Она еще незаконно Акупировала Сванетию, Аджарию и Кохетию.
Україна стала незалежною державою згідно міжнародного права, після визнання її світовими державами, а не після місцевого референдуму. Якщо в якомусь глухому селі всі проголосували проти незалежності України - це не значить що вона не легітимна чи що цьому селу треба надати незалежність.А говорю о независимости Абхазии и Осетии от Грузии на основании демократических референдумов проведенных в тех республиках, аналогично как Украина обьявила о своей независимости после референдума.
У Грузії теж був референдум і більшість населення сказала "Так", а якісь абхазькі пара відсотків "Ні" особливої картини не роблять. Це демократія, шановний: навіть якщо "Ні" 49 відсотків, а "Так" 51 - рішення легітимне.
Грузія визнана як держава, а Абхазія - ні. І це закон, це норми міжнародного права. Все інше - лише порожні слова. Ви можете обґрунтувати зворотнє?
Ви скільки завгодно можете кричати що ви громадянин Франції, проте поки у вас не має французького паспорту - ви лише брехун, не більше.
Не відходьте від теми, шановний. Я вам вже вкотре задаю питання, а ви мені у відповідь несете якусь маячню що зовсім не стосується теми. Ми з вами вже кілька сторінок сперечаємось, а в одному пості сторонньої людини інформації по темі більше ніж в усіх ваших трактатах. Вчіться грамотно вести суперечку, а не писати все підряд що в голову прийде.Так что Продолжайте читать простыни сакартвелии и расскажите как уменьшалась популяция картвелл в результате Российской дореволюционной протекции.