Jagger
Повелитель Зерга
Щодо "тюрми народів":
Щодо терміну "європейський жандарм", то Росія отримала його, коли російський імператор допоміг своєму "венценосному брату" з династії Габсбургів придушити угорців, що повстали за свободу своєї вітчизни проти панування Австрії.
Відносно національності Леніна... Цікаве питання. Раніше лунало досить часто, що "русский народ подарил миру товарища Ленина". Тепер вже він єврей. По-батьківській лінії предками (дід і баба) Леніна були чуваші і калмики (точно не скажу хто саме ким був). А ось з материнської лінії - точно так! Баба мала шведське коріння, а ось дід був євреєм. Тобто Ленін єврей лише на 25%. Але... Є одне невеличке, але досить вагоме "але". Слід зазначити, що він був не іудеєм, а "вихрестом" - тобто прийняв православ'я. В Російській імперії такі особи автоматично втрачали свії єврейський статус, так само, як і з точки зору іудаїзму вони автоматично ставали "гоями". Тому щодо єврейства Леніна - "незалік".
Ну, коли "літературні приклади" Подерев'янського про антисемітизм Вас не переконали, то є факти більш детальні:
Полный бред не имеющий к реальности отношения. Ленин еврей полукровка, причем по матушке, кроме того я не зная каким он был правоверным, он остается "выкрестом". Кроме того расскажи что и троцкий не иудей и значит не еврей. А ковырятся в литературе - так я сейчас приведу что в литературе евреи всегда были жидами а украинцы малоросами и хохлами. Глупо! Харе отмазыватся украинской гордостью Подеревянским! Я еще не понял, вы утверждаете что евреи революции не делали в России?