Оффтопики.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Ющенко

Мериме
Пора вже виходити з образу. Вже всі подивились, оцінили, напевне, досить.
Рано.
Щодо поваги до Президента (чи неповаги) - це ознака здоров'я нації. Ви ж його обрали - поважайте (або прийміть вибір більшості, це головна умова демократії). Не подобається - оберіть іншого. А до того часу не ганьбіть себе і країну.
Правильно! Президента надо уважать, коль избрали. Если не уважаешь, то молча терпи пять лет. Если терпеть невмоготу, то хотя бы не освистывай его. Если трудно не освистывать, то хотя бы не обплёвывай. Если трудно не обплёвывать, то хоть не бросай ему в морду ботинок. А если уж не вытерпел и бросил ботинок, как сегодня кто-то бросил в нашего большого друга Мико, то делай ноги, как сделал тот, кто бросил в нашего большого друга Мико свой ботинок с левой ноги.
...які вже сьогодні танцюють під путінську дудку.
Та невжеж, дорогенький? Невжеж у світі все так просто? Хтось (Путін) поганий, а ти, наприклад, умніше та моральніше його?
А сидел ли ты когда-нибудь в кресле Путина (Сталина...), когда нужно не болтать языком, а реально спасать великую многовековую русскую цивилизацию от полной катастрофы, от поглощения её западной цивилизацией (Наполеон, Гитлер, Америка) и её подпевалами?
Шоб ты тогда пел, незалежник ти наш самостійний?
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: фашизм и антифашизм

І?... Буде УНА-УНСО номер два... І лідери підуть хто шляхом Корчиньсокго, хто - Шкіля..... один х... вибачте....
Колись Корчинського запитали: "чому розвалилося УНСО?", він відповів: "бо я звідти пішов".
Що б стало з НСДАП, якби звідти свого часу пішов Гітлер?
Людей захоплюють не ідеї, їх притягують особистості. Ідеї - лише прислужниці великих лідерів...
 

Merime

New Member
Re: Ющенко

Мериме
А сидел ли ты когда-нибудь в кресле Путина (Сталина...), когда нужно не болтать языком, а реально спасать великую многовековую русскую цивилизацию от полной катастрофы, от поглощения её западной цивилизацией (Наполеон, Гитлер, Америка) и её подпевалами?
Шоб ты тогда пел, незалежник ти наш самостійний?
Вітаю з виходом з набридлого всім образу і демонстрацією власної суті.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Когда речь идёт об отношениях 2 стран и единого народа...
Вибачте, Ви читати вмієте? Колись вже викладав пост, спеціально для вашої компанії, тепер доводиться повторювати...
Про Вашу персону, гаспадін Тигр, Жора чи як Вас там, говорити вважаю зайвим. Ви особа на форумі відома. То Ви "чехов" на вокзалах "вяжите" разом з фсб-ешниками, то Ви новітні технології впроваджуєте в Україні, піднімаючи її економіку (а технології ну дуже новітні, ті, що межують з державною таємницею), то зі своєї фірми грузинів виганяєте на знак солідарності з Росією після російсько-грузинської війни минулого року, то Ви засідаєте за келишком коньяку з відомими російськими політиками та міністрами, то Ви, як справжній Робін Гуд, нирки опускаєте місцевим мажорам... Всіх подвигів Ваших не перелічити. Хоча б я виділив головні два: Ви відомий байкар та ще нащадок барона Ієроніма фон Мюнхаузена. Так ось, особа Ви на форумі більше ніж відома, але то на українському форумі :(. Але в Росії, якій Ви ну дуже симпатизуєте про Вас нічого не знають (я маю на увазі широкий загал, а не тих міністрів та політиків, з якими Ви на брудершафт хиляли). А широкий загал, так би мовити пересічний росіянин, обиватель колись обирав собі таких об'єктів для пошани - конкурс "Ім'я Росії" (якщо не помиляюся). Так ось, посеред інших імен серед лідерів конкурсу був такий собі Петро Аркадійович Столипін - прем'єр-міністр Росії, "великий російський реформатор". Знаєте? Ну, той що кричав особам, що хотіли позбутися самодержавства та іншого гнилого спадку Росії, як то характеристик "тюрма народів" та "європейський жандарм": "Вам нужны великие потрясения, а нам нужна великая Россия". Так ось, згідно з його циркуляром в Російський імперії існували великороси та інородці, яким заборонялося плекати свої культурні традиції, іншими словами було рекомендовано "отрекаться от своих корней" :), і що саме цікаве, до інородців були перераховані і українці. До чого я це все говорю? Та так... І радий би повірити Вашій тезі про "єдиний народ", але ж більшість росіян, обираючи об'єктом пошани не Вас, а Столипіна, поділяють, слід розуміти, його погляди і про інородців-українців. А проти більшості "не папрёшь". Так що вибачте, вимушений констатувати, що Ваша тезу про "єдиний народ" - є ніщо інше, як нісенітниця. І упаси Вас Боже подумати що я Вам опоную, то не я, то "російський електорат".

... свидюки обычно вспоминают Шевченко и трыпильську культуру)). Чё, больше крыть нечем? Шевченко давно умер, а что до его жизни, то хоть и был талантлив, 1ако по роду деятельности - профессиональный приживала.
Хлопці, давайте як казав Пєчкін "конфликт выясним" раз і назавжди. Не хочу розписуватися за інших, але я в своїх постах намагаюся не переступати норм поведінки при спілкуванні. Можу висловити свій гнів, можу допустити сарказм та іронію (якщо пост опонента того заслуговує). Але ніколи не дозволяю собі образ, хамства чи бидлватої фамільярності (звичайно, якщо цього не було допущено по відношенню до мене моїм опонентом; тобто першим не нападаю :) ). Слова "свидюк", "свідоміт", "мовнюк" я сприймаю, як намір опонента мене образити. На будь-яке подібне паскудство я, як правило, не відповідаю. Але ж все залежить від настрою. Тому пано... Ой лишенько, які панове? Гаспада Тигр-Жора, Джаггер-Річардс, акробат-гімнаст і подібні до них (чия лексика перенасичена схожим непотребом), попереджаю, не ображайтеся, Христа ради (як ваш однодумець з мого допису на одну сходинку вище), коли побачите в моїх постах на свою адресу контр-аргументи "лаптєнос", "крємлядь", "чокало-гакало", "кокошніконос", "путіноїд", "паРАШНік" тощо... Я розумію, що на знак протесту проти "насильницької українізації" та на знак солідарності з історичною чи духовною батьківщиною ви можете вступати до "апщини" та "денно і нощно" носити традиційний національний предмет одягу - кокошнік. Але ж його цілодобове носіння, очевидно, сприяє порушенню кровообігу в головному мозку, що і виливається потім в грубості, образи та паскудство у ваших постах і ну дуже незначну кількість розумних аргументів, на які б можна було звернути увагу. Іншого пояснення я вигадати не можу, чого б це громадяни, які за їх словами є цвітом нашого суспільства відзначаються такою поведінкою.
А втім - ваша справа, як себе поводити, і чи варто брати до уваги моє базікання. Бувайте здорові.
 
Останнє редагування:

Sturmfuhrer

New Member
Re: Відповідь: Re: Вступ України у НАТО

А от задайте собі питання: якби Югославія мала ядерну зброю - чи бачили б ми натівськи бомбардувальники над Бєлгралом?
А Вы задайте себе вопрос: у СССР было ядерное оружие, огромное колличество вооружения, запасы ресурсов. Ну и что - нас победили при помощи информационного оружия. Начинать нужно с людей. Оружие лишь средство, главное люди.
Если бы политическая верхушка Сов.союза и КГБ не выродилась - сейчас мир бы был совершенно другим....

Если рассматривать Югославию - то страна маленькая, и при наличии ракет подземного базирования основная часть была бы уничтожена. (Средствами диверсионных отрядов и выскоточным оружием)
 

Sturmfuhrer

New Member
Re: Вступ України у НАТО

Моё мнение таково - что нужно разрабатывать производство к примеру бактериологического оружия оно и дешевле и "веселее", или нейтронного.
 
Re: Вступ України у НАТО

А лутьше гестапо и СС что бы от выблюдков избавитсо)))Проведём у себя ночь длинных ножей и получите вы унтерштурмфюрера.Чё за бред?
По поводу союза.А пачиму собственно выродилась?
1ое.Горбачёв был молодой(сравнивая с 75 летними вождями которые либо под диализом дохли либо совесть до смерти загрызала).
2ое.Он не смог воспользоватся гласностью пусть и фиктивной в своих интересах.
3е.Если бы не задавили его,было ничего сипе.Довольно таки мирное цивильное и от части правовое государство.У нас ведь как,из крайности в крайность.Вспомним кукурузу.
Jagger.Собственно пачиму наваляют?В нашей стране не плохие мобилизационные доктрины.,Если заворуху устроят то как минимум не по шапке но отстоять свои территории сможем.Вопрос ведь не в этом.Кем мы выйдем после этого для западенского и так же восточно люда.Либо окупантами либо защитниками.Вспомним кндр и персию,оно нам надо?А теперь глянем в сторону Масквы.Этот брат за нашей спиной мастерит тучи свинцового цвета и ещё армией угрожает.Да не только за нашей,он своим вечным союзникам Белорусам как Германия Австрийцам заподлянку устроил дай бог.Когда даже Бацька выражалсо.Пробудились имперские страсти у масквы.
 
Останнє редагування:

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Відповідь: Re: Вступ України у НАТО

А Вы задайте себе вопрос: у СССР было ядерное оружие, огромное колличество вооружения, запасы ресурсов. Ну и что - нас победили при помощи информационного оружия. Начинать нужно с людей. Оружие лишь средство, главное люди.
Если бы политическая верхушка Сов.союза и КГБ не выродилась - сейчас мир бы был совершенно другим....

)
Нас не победили.Организм помер сам собой. :) Проводилась обратная селекция(как сейчас в Украине) и система вмерла от тупости отселекционированных.Что будет скорее всего и с Украиной .
 

U235

Забанен
Забули добавити, він як парядачний гоп в спартівнам кастюмє рассійскай сборнай (і я так розумію, ботинках) гордо "розсікав" по Львову, та так гордо, що його ніхто не чіпав :)))
 
Останнє редагування:
Зверху