Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Герои УПА

Кстати, КОСТа, будь любезен обратить внимание на текст МАХа. Помимо оскорблений присутствуют слова запрещенные правилами. Кстати не впервой. Где бан или хоть бы предупреждение?
Якщо мова йде про це повідомлення: , то з образ там лише те, що він висловив власну думку відносно джерел, з яких опоненти черпають інформацію, а у реченні :"А відповідно за вільну свою територію.. тобто за вільну державу, вільну від москаля, ляха і татарви…", то саме такі назви народів у той час, про який шлося, і вживалися, тому таке допустимо.
 

Jagger

Повелитель Зерга
Допустим так оно и есть. Стало быть Слово "Хохол" и "Малорос" а также "челядь" и "смерд" если говорить о населении Украины 150 лет и раньше можно? И еще, Доберман применил помима прочих слов "кацап" к человеку к тем временам не относящимуся.
 

Jagger

Повелитель Зерга
Ув. админ. Обратите внимание, что доберман по прежнему грубо нарушая правила, употребляет запрещенные слова.
 

mangust

патріот
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Jagger теж продовжує в тому ж дусі:
Мне интересно, а свидомиты Кожедуба уважают, или стыдятся его? Ведь Сумчанин. Еще Степан Супрун. Как считаете, он пав в неравном бою с пративником, при этом сбил двоих на МиГ3, который уступал мессеру, является гордостью родного края?
З.І.В чужому оці порошинку бачить,а колоду в своєму не помічає.
 

Jagger

Повелитель Зерга
Если это слово вас оскорбляет, я извиняюсь, только я не видел этого слова в правилах. Следующий раз применю ультраправые. Не оскорбительно будет?
 

hed1n.ru

стебанутый
Кацапи можете святкувати:
Росія зможе атакувати Україну не раніше, ніж за три роки - експерт


Аналізуючи останні дії Кремля, військовий експерт – російський незалежний оглядач Павло Фельгенгауер – в аналізі для американського аналітичного фонду «Джеймстаун» робить висновок, що Москва не виключає вторгнення до Криму у майбутньому під приводом захисту російських інтересів. За його оцінкою, українські збройні сили не ефективні, але й російське військо ще не готове до «визвольної кампанії» в густонаселених районах України. Про це повідомляє радіостанція “Свобода” у матеріалі щодо поданого президентом Медведєвим законопроекту про використання збройних сил за межами Росії та відповідної реакції українського МЗС.

Перед тим як Росія зможе здійснити українську місію, їй потрібно щонайменше три роки радикальної модернізації війська і певне переозброєння, вважає російський оглядач. Поки що на обрії Павло Фельгенгауер бачить нову газову війну із Києвом, а військова загроза наразі побуде на задньому плані.

Невдовзі після російсько-грузинської війни офіційна Москва оголосила про амбітні наміри реформування збройних сил до 2020 року. Військовий експерт з фонду «Джеймстаун» Роджер Макдермотт каже, що йдеться про наймасштабніші зміни війська після Другої світової війни. Програма передбачає відмову від принципу масової мобілізації на користь створення мобільних сил, які зможуть виконати наказ про розгортання упродовж однієї години.

Хоча на Заході чути скептичні голоси, західний оглядач вважає, що вже до кінця цього року російську армію не можна буде впізнати. Станом на початок цього літа вже половину російських дивізій замінили на бригади, які відрядили на навчання, щоб випробувати нові структури.




Горітимете ви всі в аду!
Снова товарисч Doberman1.
Я так понимаю наказания не последует?
 

gimnast1981

мыслитель
предлагаю ввести в ряды модераторов человека которыи не поддерживает националистических взглядов!!!! ато както не по честному получаетса все трое состоят в группе прихильникив упа !!! для большеи толерантности предлогаю ввести в число модераторов когонибудь из Русскои общины!!! должнаже опозиция быть представлена хотябы в одном лице!!!
 
Зверху