МАХ
Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Армия:отмена или прод
Саме так… Хоча я в трьох школах навчався, через неодноразові переїзди…это была школа для белоруких деток-мажоров?
Порівнюєте ви звичайно х… з пальцем…. Але чомусь коли знадобився стіл, я накреслив, з батьком розрахували, поїхали заказали потрібного розміру і кольору ДСП, купили інші причандали… а потім за вечір самі й зібрали… і дешевше і те що хотів… так само й з шафою в коридорі… але там з дзеркалом… звернулись до «професіоналів» щоб приклеїли… через два дні відклеїлось, добре що хоч не розбилось… самі приклеїли, вже років з 5 висить нормально.. тьоху, тьоху,тьоху), щоб не зглазити….Полагодити стілець-це одне. А якщо захочеться нові меблі, то це інше.
на відміну «професіоналів», котрі відвідують військову кафедру, фактично відкупляються від армії, за 9 тис. купують собі офіцерська звання запасу, «вумники» рік пашуть… цікаво хоч один хто кафедру закінчив, пробіжить 6 км з повним спорядженням (кг 6-8)… ви явно мало знайомі з армією… ви хоч раз були в казармі? Це шалені фізичні навантаження, та страшенна дисципліна… а на війні головне це командні дії та дисципліна… ви знаєте коли крос біжать по кому засікають час?... Контрактники… на даний момент вся наша техніка військова примітивна, щоб її освоїти достатньо й року… І те що десь когось припахали копати огород чи грузити щось, не говорить якимось чином про не кваліфікованість солдатів… я пів життя пожив в частині… кожного року проводились масштабні навчання… я вже не говорю про навчання на полігоні, котрі були практично щодня… принаймні хто відслужив, знає що таке АК, як його збирати й розбирати, чистити, і стріляти… а в залежності від частини й іншу техніку освоюють… звичайно ж недофінансування армії зменшує її боєздатність, але ж і контрактників потрібно фінансувати… як на мене краще «вунмики», котрі йдуть до армії по бажання, ніж контрактники котрі цим заробляють собі на життя… я про мажорів з кафедри взагалі мовчу…Загальні основи хочеться мати, майте. Але якщо, не дай Бог, війна, то я буду спати міцніше, якщо у нас буде 100 тис. професійних контрактників, а не 1 млн. вумників, які пішли в армію для самоствердження.
«нет дыма без огня»…. Мій брат двоюрідний служив декілька місяців в Десні, доки його не перевели під Київ… тому йому є з чим порівнювати… і я з його слів зрозумів, що під Києвом рай служити в порівнянні з Десною…Та Десна нормальна частина. Не розумію, чому навколо неї стільки страстей і слухів витає.
Ні не служив.. вік хоч і призивний, але через навчання у Вишу маю відстрочку…але армію знаю як свої 5 пальців…Видно одразу що ти не служив