И вообще я эти сайты давно прочитал,
та невже? щось не видно що читали, але давайте глянемо що написано на сайті:
You must be registered for see links
Предлагаю познакомиться с
модом DC++ клиента valknut, в котором реализована поддержка внешних magnet-ссылок, передаваемых программе параметром, например из браузера.
Побочным эффектом мода является
предотвращение запуска нескольких версий программы - тоже плюс. Хабы, обычно, не позволяют работать с ними параллельно несколькими программами.
Ви розумієете щО тут написано чи ні? Не буду чекати на вашу відповідь і поясню на максимально спрощеному прикладі:
Яка у вас програма - не відомо, тому що ви не вказали
, але навряд чи мод. А якщо не мод то і працювати у вас магнети не будуть! А щоб запрацювали у вас магнети то потрібно завантажити той мод із сайта, встановити його і буде у вас усе працювати. Більше всього дивує те, що сайт на російській мові, але ви все одно щось не зрозуміли, ех, що віндовс з людьми робить, жах...
А що стосується amule все працює без всіляких змін програм, тількі в Опері протокол додати і все, так що не розказуйте про сайтИ
я думал тут сидят более опытные люди.
а я гадав що люди які задають питання як мінімум вміють уважно читати те що їм радять
.
И адекватно реагируют на просьбы. Сорри ошибся...
будь ласка наведіть мої слова які не адекватні вашому питанню, буду дуже вдячний