Російсько-Українськи відносини.

МАХ

Active Member
Stein нету смысла спорить, я высказал свою точку зрения... если вы считаете что электронная база отпечатков пальцев и ДНК как-то ущемляет вашу свободу (я уже не говорю о том какой вы противник демократии и свободы), то это ваше право... но такая база даст возможность разкрывать большую половину преступлений в считанные дни... к тому же уже давно есть электронный метод снятия отпечатка, а не как у наших правоохранительных органах и поныне пользуются чернилам... мне лично не сложно было бы при получении паспорта съездить сдать анализ и отпечаток... а все данные заносить важно для быстроты ввода и уменьшить бюрократическую тяжбу... что бы не бегать по всем кабинетам получая справки, а просто зайти в общую базу данных... разумеется что это требует очень мощной защиты... но все же это облегчит жизнь как гражданину так и всем гос. структурам…
о чипах речь не шла и вовсе...
 

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Свои личные данные, отпечатки пальцев и образец ДНК можно лишь доверить ПРАВОВОМУ государству. Нашему нельзя доверять. В чиновниках одно ворье и взяточники, в парламенте дебилы и убийцы. Пардон, но этоназывается словом на "г", но не государство.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Російсько-Українськи відносини.

если вы считаете что электронная база отпечатков пальцев и ДНК как-то ущемляет вашу свободу (я уже не говорю о том какой вы противник демократии и свободы), то это ваше право...
Демократія і свобода - речі, насправді, далеко не тотожні.



А потом отключил неугодного. И все, нет человека. Ни счетов, ни дома, ни машины, ни гражданства. Очень удобно. Легко стадом управлять - отключил "паршивую овцу" и в стаде снова пАрядок.
Це ми з вами розуміємо, а наївні все ще тішать себе ілюзіями та вірять в казочки, що "такая база даст возможность разкрывать большую половину преступлений в считанные дни"... І ні як їм не зрозуміти, що кожне подібне нововведення, кожен додатковий обов'язковий документ, графа, стаття в паспорті - лише зменшують їх свободу. Що нікому не потрібно боротися зі злочинністю - їм потрібно контролювати натовп. Знаєте, це нагадує мені фільм "Еквілібріум" - там теж вигадали досить дієвий метод боротьби зі злочинністю. Чи може це буде наступним кроком після електронних паспортів?..
 

blackboy

New Member
Відповідь: Російсько-Українськи відносини.

Россия готовит новую базу для Черноморского флота
Россия готовится вывести Черноморский флот из Севастополя. К 2016 году - за год до того, как истечет срок аренды базы в Украине - планируется подготовить новую базу для ЧФ в Новороссийске, передает Reuters со ссылкой на материалы Кремля.

Правительство РФ уже потратило на подготовку новой базы 2,2 миллиарда рублей. "Завершение строительства объекта в полном объеме (планируется) в 2016 году", – говорится в документе.

В данном районе уже дислоцированы дивизионы малых противолодочных кораблей, тральщиков и вспомогательные суда, отмечает Reuters.

По данным агентства, всего на базе планируется разместить около 80 кораблей, включая новые субмарины, которые намерена построить реформирующая свою армию Россия. Сегодня Черноморский флот насчитывает около 50 боевых кораблей и судов обеспечения.

Правительство России еще в 2005 году распорядилось подготовить новое место для военно-морской базы и выбрало Новороссийскую бухту, полагая, что военный порт не станет существенной помехой для работы промышленных портов Новороссийска.

"Создаваемый пункт базирования будет способен обеспечить жизнедеятельность как имеемых в боевом составе Черноморского флота корабельных сил, так и перспективные проекты кораблей и подводных лодок, предусматриваемых к строительству государственной программой вооружения", – говорится в справке Кремля.

Дипломаты и военные аналитики говорят, что Москва надеется договориться с Киевом о продлении аренды базы в Севастополе, где помимо кораблей размещено 13 тысяч российских военнослужащих и их семьи.
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Російсько-Українськи відносини.

Російський Генштаб готується до війни


Вчора завершився весняний призов до російської армії. Під рушницю поставлено рекордні 305 тисяч новобранців, що більше ніж вдвічі за весняний набір минулого року.

Правозахисники відмічають небачений досі рівень порушень. Для забезпечення планів Генштабу масово влаштовувалися облави на студентів. Разом із міліціонерами працівники військкоматів вдиралися до квартир та приватних помешкань, влаштовували засідки, хапали на вулиці, заламували руки та в наручниках відвозили на пункти збору навіть не повідомляючи рідних та близьких. Правозахисниками зареєстровано понад 14 тис. фактів порушення прав громадян. Проте здається, військовим комісарам дозволили цього разу взагалі на права не зважати.

В рядах армії опинились навіть призовники з відтермінуванням і т.зв. «білобілетники». Проте цього виявилося замало, і задля збільшення призову Генштаб призвав навіть кримінальників. Близько 100 тис. новобранців мають погашену судимість або умовні терміни. Ще 50 тис перебували на обліку міліції, мали приводи, утримувалися в слідчих ізоляторах.

До того людей із кримінальним минулим було заборонено брати до армії. В 1967 році – востаннє, коли через демографічні проблеми кримінальників все ж включили в загальний призов, радянська армія збагатилася «дидівщиною». Проте, як кажуть фармацевти, «якщо очікуваний ефект перевищує можливий ризик…»

Чисельність російської армії різко зросла. Військові пояснюють збільшення набору переходом на однорічний термін служби. Проте поки в армії залишаються служити попередні дворічні набори. Тому наразі чисельність армії хоч і тимчасово, але різко збільшено. Це може бути опосередкованою ознакою того, що російська влада готується до масштабних військових дій. Причому найближчим же часом. Під виглядом реформування армії вдалося провести приховану мобілізацію. Проте,якщо цим не скористатися, скоро ефект зійде нанівець.

Нагадаємо, що ряд військових експертів пов‘язує запровадження подібних методів прихованої мобілізації із підготовкою Радянського Союзу до війни з гітлерівською Німеччиною. Тоді в ході сталінської реформи було знижено призовний вік до 18-ти років і одномоментно в армію призвали юнаків 18-ти, 19-ти та 20-ти років. Наразі в Росії запроваджено 18-річний призов, який вже недоцільно зменшувати. Тому довелося брати всіх, кого можна.

Нас не обходять майбутні проблеми російських офіцерів. Але цікавить те, з ким росіяни готуються воювати? З власним зголоднілим народом, грузинами, чи все-таки українцями?

Багато що свідчить на користь Грузії. Вчора територію невизнаної Абхазії покинув останній військовий спостерігач ООН. Невдовзі за ними виїдуть співробітники політичного офісу та офісу з прав людини. Ще певний час в Абхазії лишатимуться технічні працівники, які будуть займатися ліквідацією місії ООН. До того часу новий набір російських призовників якраз пройде курс молодого бійця.

Водночас, прогнозам про можливе захоплення Тбілісі росіянами заперечують сучасні правила геополітики. Наразі можливо приєднати до себе частину Грузії, проте неможливо і невигідно захоплювати всю країну. Тоді доведеться там наводити лад, проводити «вільні, демократичні» вибори, проштовхувати своїх ставлеників та добиватися од них покірності, і все одне врешті-решт звідти піти.

Оскільки територіальні інтереси Москви вже були дотримані в ході минулорічної грузинської кампанії, є малоймовірним намагання Кремля розширити свою військову присутність в Грузії. Хіба що в російському генштабі дізналися про плани Тбілісі відновити статус-кво.

Можливо, ближчим часом слід очікувати масштабну антитерористичну кампанію в Інгушетії, яка вже давно стала ледь не другою Чечнею. Там чи не кожен день відбуваються напади на представників федеральної влади.

Проте, зважаючи на активне роздмухування Москвою російського шовінізму в Криму та на Півдні України, масову видачу російських паспортів тощо, є можливою і обмежена військова інтервенція на територію України. Досвід Грузії свідчить, що нині світова громадськість схильна пробачати Москві будь що. Міжнародні гарантії безпеки, що їх отримала Україна в обмін на відмову від ядерного статусу вже нічого не варті. Всі зайняті вирішенням національних економічних проблем і схоже, лише Росія планує долати економічну кризу у військовий спосіб.
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Російсько-Українськи відносини.

россия ето наш северныи брат !!!
Росія – що це за держава?

Наведу ряд фактів. Згідно офіційної статистики, населення Росії складає 132 млн. людей, 29 мл. з них проживає в Москві і Московській області, Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. В Росії - 87 міліардерів, сукупний капітал котрих досягає 471,4 млрд., а при цьому мінімальна пенсія росіянина складає не більше 3000 рублів. 42 млн. населення Росії заробляють меньше 6 тисяч рублів в місяць. В 79-ти регіонах Росії скоротилась народжуватись, а в 60-ти - збільшилась смертність. Щорічно 8 млн. російських жінок вчиняють аборти. Середня тривалість життя росіянина не перевищує 59 років. Найближчими роками Росія буде відчувати потребу в місцевій робочій силі. До 60% громадян Росії є пенсіонерами. Робоча сила складає 20 млн. людей - 4 млн. людей працюють в МВС, МНС, ФСБ. Більше 4 млн. населення – хронічні алкоголіки, 1 млн. - наркомани. Чоловіча смертність в 4 рази вище жіночої.

Хто працює в Росії?

81 млн. населення Росії - пенсіонери або громадяни передпенсійного віку. Кількість безробітних складає 6 млн. 110 млн. громадян знаходяться на бюджетному фінансуванні. ВВП Росії порівнюваний за об’ємом з ВВП американского штату Каліфорнія.

Конфесії в Росії

В Росії проживає 20 млн. мусульман. За останні 15 років їх кількість зросла на 40%. До середини століття кожен четвертий росіянин перейде в іслам. За даними російської ісламської асоціації, кожного тижня іслам приймає до 3 росіян. З ініціативи В.В.Путіна Росія отримала при Організації ісламська конференція статус спостерігача. В 2007 году на розвиток ісламу з федерального бюджету було виділено 800 млн. руб. Росія поки що єдина держава, яка визнала палестинський рух ХАМАС. До 2015 року основу російських збройних сил можуть скласти російські мусульмани. На даний час кількість віруючих православних не перевищує 4%. В Росії проживають також іудеї і буддисти, більшість російських громадян дотримуються атеїстичних поглядів, 32% - вірить в магію.

Москва

Гроші – найвища цінність в столиці Росії. До 40% продукції, що постачається в столицю, імпортується. 31% жителів столиці - росіяни; азербайджанці, грузини і армяни складають 22%; українці і білоруси - 11%; татари, башкіри і чуваші - 10%; таджики, узбеки, казахи, киргізи, дагестанці, чеченці та інгуші - 9%; молдавани, євреї і цигани - 8%; корейці та в’єтнамці - 5%; інші національності - 4%. Для стерилізації бездомних тварин з міського бюджету щомісячно виділяється 13 тисяч руб., - це більше коштів, перераховуваних для дитячих будинків.

Антирекорд

З виробництва нелегальної фармацевтичної продукції Росія посідає друге місце у світі. 92% реалізовуваної продукції потрапляє на ринок контрабандним шляхом, в некотрих випадках з простроченими строками придатності. За кількістю ув’язнених Росія посідає друге після США місце у світі. В Росії 200 злодіїв в законі. Щорічно росіяни витрачають на хабарі до 3 млрд. доларів. Професія лікаря в Росії одна з найнизькооплачуваніших. До 80% молоді мають різні захворювання. Кожен третій підліток палить. Стосовно 186 керівників російських освітніх закладів порушені кримінальні справи за хабарництво, щорічний об’єм котрого складає 0,5 млрд. доларів. За рівнем свободи слова Росія посідає 147 місце з 180. 90% ЗМІ - проурядові, 80% російського Інтернету - ресурси порнографічного характеру. Літр бензину в Росії коштує від 16 до 20 рублів, тоді як в нафтодобувних країнах його ціна складає від 5-6 рублів.

Армія

Щорічно в російській армії скоюється 2464 вбивства, 469 з них - самогубства. Батьки змушені платити "дідам" від 500 до 800 рублів (в місяць), отримуючи таким чином протекцію на дітей.

Смертність

Щохвилини в Росії вмирає 5 людей, народжується 3. Смертність (в рік) співставлювана з кількістю населення м.Пскова. В Сибіру 11 тисяч сіл і 290 міст зникли з лиця землі. 26 тисяч дітей в Росії вмирають, не досягаючи 10-річного віку. Щодня вмираю 50 дітей, 70% - в пологових будинках. Кількість сиріт складає близько 1 млн. людей. В Росії палить 70% чоловіків і 30% жінок. Щорічно від паління вмирає 270 тисяч людей. Кількість абортів перевищує народжуваність в 2 рази. Російська жінка робить в середньому до 2 абортів в рік. 35 тисяч людей щорічно гине в ДТП. Кількість скованих самогубств щорічно досягає 58 тисяч, вбивств - 40 тисяч, 70% - самогубств у перший рік військової служби, 60% - в місцях ув’язнення.

Переклад здійснено сайтом «Стопком». Джерело:
 

hed1n.ru

стебанутый
Статистика высосана из пальца. Кстати, а чего Таджикистан обиделся то?
 

ruslua

Member
Re: Відповідь: Re: Російсько-Українськи відносини.

Росія – що це за держава?
42 млн. населення Росії заробляють меньше 6 тисяч рублів в місяць.
Нісенітниця. Може бути десь далеко в глушині (але це точно не 40% населення)... Але в будь-якому обласном центрі дуже важко знайти працівника, який погодиться працювати за 6000, - хіба, що яка-небудь бабуся пенсіонерка, як підробка, якою-небудь прибиральницею. Я недавно продовца ледве знайшов за 8000. Подивитеся в інтернеті пропозиції про роботу по Росії - пропозиції по з/п 15 - 20 тис.
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Російсько-Українськи відносини.

Нісенітниця. Може бути десь далеко в глушині (але це точно не 40% населення)... Але в будь-якому обласном центрі дуже важко знайти працівника, який погодиться працювати за 6000, - хіба, що яка-небудь бабуся пенсіонерка, як підробка, якою-небудь прибиральницею. Я недавно продовца ледве знайшов за 8000. Подивитеся в інтернеті пропозиції про роботу по Росії - пропозиції по з/п 15 - 20 тис.
Ну так і в Києві на 1500 гривень не знайдеш працівника,а в Сумській області на таку зарплату не має вакансій.
А стосовно пропозицій по зарплаті в 15-20 тис.руб.,то це тільки або з надважкими умовами праці,або в містах,де вартість найманого житла дорівнює запропонованій зарплаті.
 
Зверху