не знаю как у вас панэ, но я знаю поименно всех своих родственников с русской и с украинской стороны до прапрапрапрадеда, и знаю кто чем из них занимался, и глубоко уважаю свою семью и своих предков.А нічого/нікого не "строїв" проста констатація факту.
Садись, два!Не "на Україні" а "в Україні"
Ну а каналы закрывать это как?Хм цікава логіка закривати ледь не останню укр. бібліотеку тільки за те що там не "зручні" для кремля книжки - будь ласка.
Намагатись зменшити вплив рос. ЗМІ і то не повністю ай-ай-ай устикається свобода слова однобока справедливість якась.
Цікаво, що ж такого "не легкого" довелося нам зробити, щоб отримати в 91му незалежність? Тільки будь-ласка, не треба про "УПА", про "муки Стуса" і т.п. - вони до 91го мають не більше відношення ніж Князь Володимир до Запорізької Січі.Поважайте державність вона нам далася дуже не легко.
Дуже авторитатні джерела щодо українськго правопису. Ви ще не запропонували включити їх до нових підручників з української мови?Садись, два!
(с) Ірина Білик
(с) Степан Галябарда
Доки ми впиратимемо на "демократію", "владу більшості", "загальнолюдські цінності", "культ посередності" і т.п. - цього не буде ніколи. Не буває великих демократів, буває лише "більшість у парламенті".Так Украина и будет катится дальше в пропасть пока не появится нормальный лидер, и не предложит нормальную национальную идею! Что бы говоря что я живу на Украине каждый бы гордился этим!
Союз развалился?Не "на Україні" а "в Україні"
Поважайте державність вона нам далася дуже не легко.
Нам только Жириновский поможет!Щось ми від теми Національної Ідеї відійшли конкретно.
От ви aranax-е казали про нормального лідера,може якісь пропозиції є?
Касательно нашего поколения думаю, вопрос этот неприменим. Вопрос другой, что мы сделали за время независимости? Ответ весьма плачевный.Питання в тому, ЩО ми зробили для здобуття незалежності? ЩО зробив РУХ і т.п.? Чи ЇХ це заслуга, як її зараз їм приписують?