В чем заключается национальная идея Украины!?

aranax

Сумчанин
Было бы очень хорошо если бы на украине в 2050 было бы два государственных языка, Украинский и Русский! В Крыму открылись бы татарские школы, в Одессе еврейские, на западе венгерские румынские. Но при этом бы все щитали бы себя гражданами Украины!

no0se

Al-Qaeda
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

А нічого/нікого не "строїв" проста констатація факту.
не знаю как у вас панэ, но я знаю поименно всех своих родственников с русской и с украинской стороны до прапрапрапрадеда, и знаю кто чем из них занимался, и глубоко уважаю свою семью и своих предков.
з.ы можете не тратить своё драгоценное время на прочтение моих постов, 90% это стёб.

aranax

Сумчанин
Так Украина и будет катится дальше в пропасть пока не появится нормальный лидер, и не предложит нормальную национальную идею! Что бы говоря что я живу на Украине каждый бы гордился этим!

vadimv

Well-Known Member
Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

Не "на Україні" а "в Україні"
Садись, два!

"Франсуа, Франсуа, повертайсь НА Україну"
(с) Ірина Білик

"НА Україну повернусь, через роки, через віки"
(с) Степан Галябарда

"Як умру, то поховайте
Мене на могилі,
Серед степу широкого,
НА Вкраїні милій"
(с) Т.Г.Шевченко

aranax

Сумчанин
Хм цікава логіка закривати ледь не останню укр. бібліотеку тільки за те що там не "зручні" для кремля книжки - будь ласка.
Намагатись зменшити вплив рос. ЗМІ і то не повністю ай-ай-ай устикається свобода слова однобока справедливість якась.
Ну а каналы закрывать это как?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

Поважайте державність вона нам далася дуже не легко.
Цікаво, що ж такого "не легкого" довелося нам зробити, щоб отримати в 91му незалежність? Тільки будь-ласка, не треба про "УПА", про "муки Стуса" і т.п. - вони до 91го мають не більше відношення ніж Князь Володимир до Запорізької Січі.

Садись, два!
(с) Ірина Білик
(с) Степан Галябарда
Дуже авторитатні джерела щодо українськго правопису. Ви ще не запропонували включити їх до нових підручників з української мови?

Так Украина и будет катится дальше в пропасть пока не появится нормальный лидер, и не предложит нормальную национальную идею! Что бы говоря что я живу на Украине каждый бы гордился этим!
Доки ми впиратимемо на "демократію", "владу більшості", "загальнолюдські цінності", "культ посередності" і т.п. - цього не буде ніколи. Не буває великих демократів, буває лише "більшість у парламенті".

Stein

Well-Known Member
Відповідь: В чем заключается национальная идея Украины!?

Питання в тому, ЩО ми зробили для здобуття незалежності? ЩО зробив РУХ і т.п.? Чи ЇХ це заслуга, як її зараз їм приписують?
А щодо УПА - то воно в 91му вже давно не діяло і казати, що незалежність 91го то заслуга УПА та Бандери, це все одно що сказати що об'єднання Німеччини (НДР та ФРН) - то заслуга NSDAP та Адольфа Гітлера.

aranax

Сумчанин
Щось ми від теми Національної Ідеї відійшли конкретно.
От ви aranax-е казали про нормального лідера,може якісь пропозиції є?
Нам только Жириновский поможет!

hed1n.ru

стебанутый
Re: Відповідь: В чем заключается национальная идея Украины!?

Питання в тому, ЩО ми зробили для здобуття незалежності? ЩО зробив РУХ і т.п.? Чи ЇХ це заслуга, як її зараз їм приписують?
Касательно нашего поколения думаю, вопрос этот неприменим. Вопрос другой, что мы сделали за время независимости? Ответ весьма плачевный.

Зверху