Football Portall

Статус
Закрита.

aker122

Active Member
Модератор
Відповідь: Football Portall

пропонуємо альтернативу. іншого варіанту немає.
мені вжу самому набридло чекати. коли він з`явиться, я візьму в нього номер мобільного і ми хоча б знатимемо коли все це закінчиться.

aker122

Active Member
Модератор

якби я міг знати..

Звир

my favorite dream :)
а сколько стоит нормальный хостинг у нас в сети? (в месяц)
в крайнем случае можно было бы скидыватся по 1 грн в месяц,этого я думаю хватит. мне например такой Сумы не далко.

vladezwen9net

I'll never tell you
а сколько стоит нормальный хостинг у нас в сети? (в месяц)
в крайнем случае можно было бы скидыватся по 1 грн в месяц,этого я думаю хватит. мне например такой Сумы не далко.
Непогада ідея. Справді можно збирати кошти та оплачувати послуги хостингу.

Останнє редагування:

aker122

Active Member
Модератор

ну від того, що ми будемо збирати кошти на цей хостинг, він, напевно, стабільніше працювати не буде. хоча.. це будимо вирішувати, коли він повернеться. на мою думку, вагомою причиною такої роботи є його вік, елементарно він ще дуже залежить від інших факторів (батьки, навчання), а нам потрібна стабільність.

vladezwen9net

I'll never tell you
Re: Відповідь: Football Portall

ну від того, що ми будемо збирати кошти на цей хостинг, він, напевно, стабільніше працювати не буде. хоча.. це будимо вирішувати, коли він повернеться. на мою думку, вагомою причиною такої роботи є його вік, елементарно він ще дуже залежить від інших факторів (батьки, навчання), а нам потрібна стабільність.
Наприклад, я мав на увазі - збір коштів на новий стабільний хостинг, який не буде працювати тільки тоді, коли може, а буде працювати весь час.

Статус
Закрита.
Зверху