Football Portall

Статус
Закрита.

aker122

Active Member
Модератор
V@nyok, це просто не чітка констатація факту, яка була мені надана для новини. пізніше інший адміністратор її відкорегував. не треба видумувати.

щодо форуму хостера: хостинг працює не на повну потужність, тому не працюють усі сайти (деякі із них працюють). уважно читайте, цитата с форуму:
кулер плохо работает я проверял и комп очень перегревается, также нужны бабки на новую видуху, так как ета давно работает не так как надо, перегорели чипы, комп ели работает я вставил покашо старую видуху со старого компа ели пашет, так как та вообще неработает.
якщо все нормально, то сьогодні я домовлюсь про роботу нашого порталу, замість іншого, менш потрібного на данний момент, проекту.

aker122

Active Member
Модератор
протягом 1-2 днів зустрічаємося з хостером та проплачуємо свій внесок від нашого сайту. потрібно 30 грн. гроші невеликі, але в кого є можливість і бажання допомогти, то прошу в лс, дє я скажу місце та час зустрічі.

aker122

Active Member
Модератор
будь ласка, не треба писати кожен день, що портал не працює. хостинг безкоштовний і я нічого не можу вимагати від хостера. сказано ж, що проблеми з залізом. будьте терплячими.

Adr1AN

My Love ∞
Вот забацал шаблончик и соотвественно сайтик, жду критику и предложения :))

Делался 2 часа, поэтому и жду предложений. Что б на раннем этапе все исправить и улучшить :)

aker122

Active Member
Модератор
Відповідь: Football Portall

молодець звісно, але навіщо ? не краще об`єднатися та разом працювати на готовому сайті ?

S-DIMAN

Active Member
Конкуренция - двигатель прогресса. Хотя, в нашем случае,наверное, лучше бы было сделать глобальный серьезный объединенный сайт. Удачи всем. :)

Adr1AN

My Love ∞
Re: Відповідь: Football Portall

молодець звісно, але навіщо ? не краще об`єднатися та разом працювати на готовому сайті ?

Все просто, во-первых решил просто вспомнить кое что что помнил и что не знал. Во-вторых, вместе с пару человек решили попробовать свои силы в инете, моя там роль мала, поэтому и решил попробовать подучить что б потом помогать. А По поводу "Вместе работать", то админу сайта было предложение о сотрудничестве, но тон ответа отбил всякое желание помогать этому сайту :)

aker122

Active Member
Модератор
Відповідь: Football Portall

А По поводу "Вместе работать", то админу сайта было предложение о сотрудничестве, но тон ответа отбил всякое желание помогать этому сайту
я не говорив) - отже, це був turb, але це трішки не його справа. він більше займається технічною стороною. щодо тону відповіді: я не можу вибачатися за нього та з мого боку ви б почули кардинально іншу відповідь. тому, якщо все ще є бажання - можемо домовитися ;)

Статус
Закрита.
Зверху