ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Sturmfuhrer

New Member
Соглашусь с Modd. Никто бы не дал ему рамещать свои бигборды по всей Украине.
Кстати Ющенко тоже из села, ну и что..... Это не показатель украинства, результаты его работы мы видим.....

Вся их полит.борьба - игра в одни ворота.

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ВО "Свобода"

говорили балакали, сілі заплакали.
що захотіла людина, тей й розмітсила. біг борди розміщені законно. кожна партія чи організація, людина може це робити. які питання?

no0se

Al-Qaeda
Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Тягнибок і справді українське прізвище. Олег народився у селі, де майже всі мають таке прізвище і має це прізвище спадково. навіть правильно ставити наголос ТягнИбок, а не ТягнибОк, за правилами української орфоепії. про це він сам каже у своїх виступах.
паходу в деревне все были лентяями

Stein

Well-Known Member

по бігбордах Києва і Тернопілля. різні ЧП орендували рекламні щіти. віддали місце для потреб партії. вони ЧП, що хочуть, те й роблять / в межах закону/. у нас в місті так робив НД в 2006 році. цілком нормальна практика.
От вам і "членські внески" бариг та олігархів...

mangust

патріот

От вам і "членські внески" бариг та олігархів...
Як на мене,то яка різниця хто сплачує внески.Головне те,що "Свобода" за ці внески непередким не зобов'язана.
Чомусь ніхто не згадує про спонсорську допомогу мегапартій і мегаблоків,більшість яких (спонсорів) знаходяться в сусідній державі,за що наші мегі відпрацьовують двоголовому півню.

Stein

Well-Known Member

Як на мене,то яка різниця хто сплачує внески.Головне те,що "Свобода" за ці внески непередким не зобов'язана.
Чомусь ніхто не згадує про спонсорську допомогу мегапартій і мегаблоків,більшість яких (спонсорів) знаходяться в сусідній державі,за що наші мегі відпрацьовують двоголовому півню.
Чому ж не згадує? Просто Свободу тут позиціонують як силу не таку як інші олігархічні партії, а виходить що дарма...
Не зобов'язана, кажете... Є таке прислів'я: "безкоштовно буває лише сир в мишоловці". Або як казав наш капрал "просто даже мухи не е...ся" (вибачаюсь на нецензурність, передано мовою оригіналу.) Все в чьому світі буває з якоюсь метою. І уж тим паче грошей ніхто просто так не вкладає. Баригі-благодєтєлі закінчилися ще за царя.

mangust

патріот

Серг,ну непорівнюйте всіх з собою.Невже ви і бабцю через дорогу за гроші переводите?
Розумієте,є люди,для яких є ідеї,незалежнісь,доброта,патріотизм,любов,повага-не просто слова,а сенс.І ті люди,які дають кошти,поділяють погліди "Свободи",її бачення подалбшого розвитку країни.

Modd

Очень Важная персона

Серг,ну непорівнюйте всіх з собою.Невже ви і бабцю через дорогу за гроші переводите?
Розумієте,є люди,для яких є ідеї,незалежнісь,доброта,патріотизм,любов,повага-не просто слова,а сенс.І ті люди,які дають кошти,поділяють погліди "Свободи",її бачення подалбшого розвитку країни.

Я не видел не одного предпринимателя который просто так бы поддерживал какую-то политическую силу без выгоды для себя в будущем это абсурд.......предпринимателем в первую очередь движут личные интересы и возможность еще большей прибыли и наживы.

Modd

Очень Важная персона

А вы уверены что не перед кем не будет обязана за эти взносы?
От куда такая информация? Вы же не находитесь в верхушке этой партии и не можете знать с кем и какие у них договоренности?

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Я не видел не одного предпринимателя который просто так бы поддерживал какую-то политическую силу без выгоды для себя в будущем это абсурд.......предпринимателем в первую очередь движут личные интересы и возможность еще большей прибыли и наживы.
Розумієте,є люди,які першзавсе турбуються про себе,і постійно шукають якіхось преференцій для себе і свого бізнесу.А є люди,які хочуть працювати за одними,загальновизначеними правилами гри,чи ведення бізнесу,і щоб ці правила були однакові для всіх.
На рхунок підприємців,що підтримують задарма,то це не балачки,а дійсно реальні речи.Візьміть наприклад "Просвіту",де зроблений ремонт,закуплена література за кошти меценатів,і ніхто ніякої преференції для себе не вимагає.Просто є різні люди,ось і все.

Зверху