МАХ
Active Member
Я до шовінізму в будь-якому прояві і з будь якої сторони відношусь негативно, бо від шовінізму до фашизму один крок…Ого, Max, у тебя столько негатива! Помни, что на "входе", то и на "выходе". К чему это я?.. А, блин, разве может морально отсталый человек вообще, что-то думать, мыслить? Чувак, я не отношу себя ни к украинцам, ни к русским, ни к кому-то, к чему приводит твоя фантазия причислить меня... Я - человек! Я - констатирую факты, согласно своего мировозрения, образования, знания итп. Прикинь, я знаю четыре языка, кроме русского, украинского, польского, болгарского, белорусского. Твои аргументы?
Моральна відсталість, це не розумова, тому думати вони то вміють.. але в напрямку як би комусь насолити… в даному випадку приниження української мови, як символу України, тобто українця.. а враховуючи те що нічим ваше твердження не було підкріпленим, то це можна трактувати як дача неправдивої інформації, для приниження нації, власне що і називається шовінізмом…
Людина без національності, це людство без цивілізації… власне вже про суспільство та місце людини в ньому думаю розповідати не варто… літературу знайти можна тим більше з таким мовним запасом…. Хоча не розумію до чого тут кількість вивчених мов… скудно виглядає ваш світогляд….