"Мови" та "языки".

  • Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

Randomize

Забанен
-ция рынка. И отупение масс, когда раньше читали Кинга и прочих, сейчас предпочитают Дашу Донцову ). Украинский чтобы читать - думать надо :). Русская же часть книжного рынка за исключением тех. литературы и вовсе к Голливуду превратилась )
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

Не можна за своїм прикладом робити висновки стосовно всіх, якщо ви не читаєте українських книжок це не означає що ніхто не читає.
Абсолютно згоден. Друже deass, треба робити поправку, що перед Вами відомий українофоб "гаспадін CHGrey", який люто ненавидить все українське, який державну мову називав "жлобским наречием", який все україномовне на Сумщині вважає чужим та завезеним з Галичини, і який саму Сумщину зарахував до виключно російськомовних регіонів (зрозуміло, що про існування українських митців Остапа Вишні, Павла Грабовського, Пантелеймона Куліша, Миколи Хвильового, Олександра Олеся, Квітки-Основ'яненка батьківщиною яких була наша Сумщина, він ніколи не чув; напевне через те, що в статуті Збройних сил СССР, який є оптимальним варіантом літератури, для вищезгаданої персони, їх не згадали)... Так що наступного разу не звертайте уваги.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Ну да,засовывать голову в песок как страус и думать что все есть как вы хотите.
Пройди в книжный магазин и убедись.
Ну да, массы все тупые ,а вы умные и вас никто не понимает.

-----------------
Если масса читает то она уже не тупая.
А Вы какую книгу последнюю читали и когда?
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

Ну да,засовывать голову в песок как страус и думать что все есть как вы хотите.
Чи є здоровий глузд в написаному?

Пройди в книжный магазин и убедись.
Раджу вам хочь раз зайти в книжковий магазин і преконатись,що співвідношення україномовної продукції до російськомовної складає 1:100 у кращому випадку.В деяких книжкових магазинах англійськомовної літератури більше ніж україномовної:furious:
Особисто для CHGrey:КНИГА, - 1. Велика обсягом або важлива за змістом книжка (у 1 знач.). 2. Зшиті в одну оправу аркуші паперу з якими-небудь записами.Від себе додам:книга-це чимось схожа на статути ЗС СРСР друкована продукція.
 

HNIW

Member
Re: Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

, який все україномовне на Сумщині вважає чужим та завезеним з Галичини, .
Скорее беглым из современных Киевской,Житомирской и др. западных областей в те времена когда поляки начали Хмельницкому под хвост давать.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: "Мови" та "языки".

До Дикого поля на теренах Сумщини жили слов'янські племена сіверян. І вже зовсім точно, що угро-фінських народностей (чий представник так мило скались зуби в своїй злобній усмішці на Вашій аватарці) тут не бачили і не чули. Тому, якщо стверджувати, що українська культура не є характерною для цих земель то про російську вже і казати нічого. Це вже потім татари, що чудесним образом гармонійно сплелись певний час в союзі з угро-фінами, створили тут безлюдний край, якй повернули до життя, знову таки, українці.
 

Марсия

New Member
Re: Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

Раджу вам хочь раз зайти в книжковий магазин і преконатись,що співвідношення україномовної продукції до російськомовної складає 1:100 у кращому випадку
Это говорит о "настоящей любви " к украинскому языку.Никто не будет завозить книги, которые не будут продаваться.
 
Зверху