Герои УПА

Ви вважаєте войнів УПА героями?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    366

Vsedofeni

Member
Я думаю, что сейчас бестолку что-то кому-то доказывать.
Сколько людей столько и мнений.
Единственное что в голове не укладывается то это : как можно причеслять УПА к ВОВ ?
Растрел )))

Trast

Забанен
Да, как можно причислять ветеранов войны - красноармейцев и
фашистких холуёв. А шершавого уже прокляли ветераны.

МАХ

Active Member
Да, как можно причислять ветеранов войны - красноармейцев и
фашистких холуёв. А шершавого уже прокляли ветераны.
А ви знаєте означення терміну фашизм? І можете привести конкретні дії УПА котрі б відповідали вашому означенню?...
Бо я не розумію як «фашисткие холуи» могли бути фашистами ідучи з гаслами «Свободу народам! Гідність людям!»...

You must be registered for see images

Повну брошурку дивіться у мене в альбомі… щоб не забруднювати тему…..

mangust

патріот
Відповідь: Re: Герои УПА

Да, как можно причислять ветеранов войны - красноармейцев и фашистких холуёв.
Дійсно,як можна прирівнювати? Хіба ж прирівняєш розпалювачив Другої свтової і "якесь УПА"? Чи хіба це УПА підписувало пакти Молотова-Ріббентропа,чи в Карпатах навчались літати німецьки аси,чи у Львові відточував танкову майстерність Гудеріан? Чи можливо не Сталін,після поділу Польщі,піднімав тоста за Гітлера,і не Молотов слав вітальні телеграми в Берлін за взяття Парижу?Чи можливо УПА слало ешелонами в Німеччину зерно,худобу,метали і решту необхідних для ведення війни матеріальних цінностей?
Першотравневи свята так гучно в 30-х роках минулого сторіччя відмічались тільки в двох країнах-СРСР та Німеччині.Німецьку пісеньку "Майн фюрер" в СРСР наспівували трішки змінмвши зміст "Все викше і викше,і викше".

Randomize

Забанен
Вопрос на засыпку, откуда у подпольных организаций того времени цветные типографии ;) смекаете о чем я ??? Это из той же оперы, что особые отряды НКВД переодеты в УПА. А правда это или ложь - мы узнаем после раскрытия архивов, ждать осталось не долго, посмотрим кому придется извинятся ;).

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Герои УПА

А є ще й такі плакати:
А до чого тут УПА? Якщо у Вас є інформація, що ці плакати були надруковані в типографіях (підпільних, як то вже казали) УПА, то, будь ласка, викладіть.

Зверху