Заявление сочинялось по
You must be registered for see links
.
Голові Сумского обласного територіального
відділення Антимонопольного комітету України
Касьяну Є. М.
від ___________________,
що проживає за адресою:
м.Суми, ______________________
Заява
Шановний Євген Миколайович, звернутися до Вас мене змусили неправомірні дії комунального підприємства Сумської міської ради "Міськводоканал" (далі – КП СМР "Міськводоканал"). Це підприємство без персонального попередження, починаючи з серпня 2014 р, надсилає мені рахунки за послуги з водопостачання і водовідведення не згідно встановлених в моїй квартирі засобів обліку води, а згідно загальних тарифів. Таке необґрунтовано завищене нарахування в умовах коли КП СМР "Міськводоканал" є монополістом на ринку водопостачання та водовідведення в м. Суми, призвело до ущемлення моїх інтересів як споживача і відповідно може кваліфікуватися за статтею 13 Закону України "Про захист економічної конкуренції" як зловживання монопольним становищем.
Виходячи з вищевикладеного вимагаю:
- Провести перевірку дій КП СМР "Міськводоканал" у розрізі нарахування плати не згідно встановлених засобів обліку води, а згідно загальних тарифів.
- Зобов’язати КМ СМР "Міськводоканал" зробити перерахунок наданих мені послуг з водопостачання та водовідведення у липні та серпні 2014 р. та в подальшому проводити нарахування згідно показань встановлених в моїй квартирі засобів обліку води.
О вжитих заходах прошу повідомити мене у визначений законом строк (ст.20 Закону України "Про звернення громадян").
Дата Підпис
Адрес для отправки: вул. Харківська, 30/1, м. Суми, 40024