Поверка счетчиков воды. подскажите!

Картинки кликабельны, откроется в полном размере

классная статья
приятно читать
только я так понял что это было год назад и до сих пор Водоанал буксует ...
наверное надо ему уже хороший пинок в зад устроить

WalkMan

"Непоседы"
, это свежая статья. Белые квадратики в тексте - там имя кандидата. Выборы:)

WalkMan

"Непоседы"
А можете выложить копию заявления в Антимонопольный комитет. Сам тоже подавать буду, спасибо.
Заявление сочинялось по .

Голові Сумского обласного територіального
відділення Антимонопольного комітету України
Касьяну Є. М.
від ___________________,
що проживає за адресою:
м.Суми, ______________________

Заява

Шановний Євген Миколайович, звернутися до Вас мене змусили неправомірні дії комунального підприємства Сумської міської ради "Міськводоканал" (далі – КП СМР "Міськводоканал"). Це підприємство без персонального попередження, починаючи з серпня 2014 р, надсилає мені рахунки за послуги з водопостачання і водовідведення не згідно встановлених в моїй квартирі засобів обліку води, а згідно загальних тарифів. Таке необґрунтовано завищене нарахування в умовах коли КП СМР "Міськводоканал" є монополістом на ринку водопостачання та водовідведення в м. Суми, призвело до ущемлення моїх інтересів як споживача і відповідно може кваліфікуватися за статтею 13 Закону України "Про захист економічної конкуренції" як зловживання монопольним становищем.

Виходячи з вищевикладеного вимагаю:
  1. Провести перевірку дій КП СМР "Міськводоканал" у розрізі нарахування плати не згідно встановлених засобів обліку води, а згідно загальних тарифів.
  2. Зобов’язати КМ СМР "Міськводоканал" зробити перерахунок наданих мені послуг з водопостачання та водовідведення у липні та серпні 2014 р. та в подальшому проводити нарахування згідно показань встановлених в моїй квартирі засобів обліку води.
О вжитих заходах прошу повідомити мене у визначений законом строк (ст.20 Закону України "Про звернення громадян").

Дата Підпис

Адрес для отправки: вул. Харківська, 30/1, м. Суми, 40024

lujok

New Member

Касьяну Є. М.
від ___________________,
що проживає за адресою:

Заява

Шановний Євген Миколайович, звернутися до Вас мене змусили неправомірні дії комунального підприємства Сумської міської ради "Міськводоканал" (далі – КП СМР "Міськводоканал"). Це підприємство без персонального попередження, починаючи з серпня 2014 р, надсилає мені рахунки за послуги з водопостачання і водовідведення не згідно встановлених в моїй квартирі засобів обліку води, а згідно загальних тарифів. Таке необґрунтовано завищене нарахування в умовах коли КП СМР "Міськводоканал" є монополістом на ринку водопостачання та водовідведення в м. Суми, призвело до ущемлення моїх інтересів як споживача і відповідно може кваліфікуватися за статтею 13 Закону України "Про захист економічної конкуренції" як зловживання монопольним становищем.

1. Провести перевірку дій КП СМР "Міськводоканал" у розрізі нарахування плати не згідно встановлених засобів обліку води, а згідно загальних тарифів.
  2. Зобов’язати КМ СМР "Міськводоканал" зробити перерахунок наданих мені послуг з водопостачання та водовідведення у липні та серпні 2014 р. та в подальшому проводити нарахування згідно показань встановлених в моїй квартирі засобів обліку води.
О вжитих заходах прошу повідомити мене у визначений законом строк (ст.20 Закону України "Про звернення громадян").

Дата Підпис

Огромное спасибо.

Касьяну Є. М.
від ___________________,
що проживає за адресою:

Заява

Дата Підпис

Так что по цепочке всем писать такую заяву ? есть смысл ?

lujok

New Member
Так что по цепочке всем писать такую заяву ? есть смысл ?
Как Я понимаю то Антимонопольный комитет уже открыл дело по КП Горводоканал и Ваше заявление приобщат к этому делу, чем больше заявлений тем лучше, однозначно!!!!

lujok

New Member

Forsaggg

Member
не много не в тему но все же может кто подскажет если я поставлю счетчики то сколько мне ждать их пломбировку я имею ввиду новые раньше их небыло там тоже годами нужно ждать

AnGee

Active Member
Третий и четвертый абзац моей претензии.

Ви маете можливість замовити повірку лічильника без розпломбування і демонтажу в ТОВ "Аква Прилад" або замовити його розпломбування в каб. №4 в приміщенні КП "Міськводоканал" Сумської міської ради та передати лічильник повірочній організації. Після повірки, встановити лічильник та замовити контролера для його опломбування.
Підсумовуючи вищевикладене, станом на сьогодній день, не вбачаеться жодних порушень Ваших прав з боку комунального підприемства "Міськводоканал" Сумської міської ради.

В конце прошлого месяца писал заяву на роспломбирование счетчиков и бросил заяву в белый ящик, до сих пор тишина.
Мои тарифы на данный момент такие:
гар. вода 26.12 грн
хол.вода 2.66грн

Зверху