Президент Віктор Янукович на нараді з керівниками правоохоронних та інших державних органів продемонстрував зразок наркотичних речовин, який було придбано за його наказом і висловов занепокоєння ситуацією з обігом наркотичних речовин в Україні, повідомляє «Українська правда».
«Я вважаю недостатніми дії правоохоронних органів для викорінення та попередження цього зла. А, може, й злочинними», - сказав Янукович.
За його словами в Україні наркотичні речовини можна легально придбати через інтернет.
«Про яку роботу можна говорити, якщо через інтернет-магазини можна придбати весь асортимент наркотичних засобів? Через інтернет можна все, що завгодно купити», - обурився голова держави.
В підтвердження своїх слів він продемонстрував пакет зі зразками наркотиків, який було придбано за його дорученням.
«За моїм дорученням за декілька днів це було придбано. Розповсюджувалося через засоби масової інформації», - сказав президент, демонструючи папку зі зразками наркотичних речовин.
Янукович зазначив, що серед цих речовин є маріхуана, кокаїн та деякі інші засоби, які відпускаються за рецептом.
Окремо президент зазначив, що питанням незаконного обігу наркотиків незадовільно займається Міністерство охорони здоров’я.
Також президент додав, що в Україні заборонено 180 наркотичних засобів та психотропних речовин, а у сусідніх країнах «рівно вдвічі більше».
«Фактично це бандитизм з офісним обличчям», - заявив Янукович.
You must be registered for see links
Може це буде першою відмазкою для контролю Інтрернету.
Сподіваюсь, це тільки моя параноя :x