Сумська молодь заблокувала владі шлях до пам'ятника жертвам політчних репресій

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Сумська молодь заблокувала владі шлях до пам'ятника жертвам політчних репр

Доволі примітивна компанія з алконавтами на Майдані Незалежності.
Так, концерту не було, і стрічок з апельсинками на халяву не роздавали.
Хай вже краще так як є.
Так, ось вона позиція справжнього українця!
Геть усіх - а на їх місце кого?
Трудящі часто запитують: а хто буде після того, як "геть усіх"? І я завжди ніяковію, бо в української нації таки жіноча психологія. Чоловік відчуває, що бунт або, скажімо, сексуальний акт цінні самі по собі, навіть якщо потім ми не одружимось.
Я відповідаю так: ви їдете в купе з хуліганом, він блює вам на голову, проливає на ваші штани самогон, забирає у вас гаманець. Якби на вашому місці був, а хоч би й француз, він викинув би хулігана з купе, але ви українець, ви задаєтеся питанням – хто буде моїм попутником після хулігана, може не фахівець, може з партії регіонів, може неголений вбивця?
Коротше, думайте собі далі, поки українська політична еліта перетрушує вашу валізу.

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Сумська молодь заблокувала владі шлях до пам'ятника жертвам політчних

Так, концерту не було, і стрічок з апельсинками на халяву не роздавали.

Так, ось вона позиція справжнього українця!

Трудящі часто запитують: а хто буде після того, як "геть усіх"? І я завжди ніяковію, бо в української нації таки жіноча психологія. Чоловік відчуває, що бунт або, скажімо, сексуальний акт цінні самі по собі, навіть якщо потім ми не одружимось.
Я відповідаю так: ви їдете в купе з хуліганом, він блює вам на голову, проливає на ваші штани самогон, забирає у вас гаманець. Якби на вашому місці був, а хоч би й француз, він викинув би хулігана з купе, але ви українець, ви задаєтеся питанням – хто буде моїм попутником після хулігана, може не фахівець, може з партії регіонів, може неголений вбивця?
Коротше, думайте собі далі, поки українська політична еліта перетрушує вашу валізу.

Я ж кажу, алкоголіки та люди, що не можуть не лише запропонувати альтернативу та відповісти на питання "Чому проти всіх" і кого замість них" не заслуговують більше ніж на співчуття. А називати цю акцію "кампанією" не дуже логічно :)

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Сумська молодь заблокувала владі шлях до пам'ятника жертвам політчних

я и подумал "что-то шаблоном попахивает" - не ошибся:
:D:D:D:D:D:D

Останнє редагування:
Зверху