О ценностях: советских, демократических, христианских

Stydent

Well-Known Member
П.С. всегда удивлялся, как в такой клоаке сердце "духовности" у столь "духовных" дидов, пап и мам вырастают такие не духовные детишки...
Насмотрятся интернетов своих, а потом долбятся, ууууу.. Сталина на них нету!
 

acernotik

Active Member
You must be registered for see medias

І снова скрєпьі духовнєнькіє. :)
А у нас тоже, оказывается, скрепят духовно.
Пообідати з унітазу? Запросто!
10 Жовтня, 20132872 Ангеліна Мовчан
You must be registered for see images

Фото: автора

Сидиш на унітазі, їж теж з унітазу на вмивальнику чи на ванній. Думаєте, це я про комунальну квартиру із десятком жителів? Ні, це ми про новий заклад, який відкрився у Хмельницькому.
Інтер’єр і обслуговування

Кафе-бар «Эмжо», що на вулиці Інститутській, не для гидливих. Не кожен зможе переламати свою свідомість і насолоджуватися стравами, якими б смачними вони не були, коли навколо щіточки для чистки унітазу, туалетний папір, пісуари… Але я змогла! Чого не зробиш заради улюблених роботи і читачів...

Уривок з статті. Повну версію читайте у журналі "Проскурівський телеграф" №41 від 10.10.2013.
 

goool

Well-Known Member
Российские туристы испортили столетний кактус неприличной надписью
12:47 16.11.2015


В Никитском ботаническом саду в Крыму российские туристы вырезали на 100 летнем кактусе фразу «Обама — чмо». Установить личность хулиганов так и не удалось, но память о них будет жить очень долго. Сотрудники ботсада сказали, что надпись с кактуса не сойдет.

На своей странице в фейсбуке группа «Объективный Крым» выложила фотографию, где на одном из древнейших кактусах парка вырезано словосочетание, на котором один из туристов выразил свою позицию по поводу президента США.

«Крым. Сегодня. Никитский ботанический сад. Кактусы. Им более 100 лет, но приехали туристы с рф. Теперь эти кактусы имеют «оригинальные» надписи — москва и обама … увы, но другого они не могут придумать», — написали в группе .

Также на фотографии видно, что рядом с фразой высечено «Москва». Поэтому можно предположить, что туристы москвичи. Однако конкретного человека, совершившего хулиганство найти так и не удалось.

«Группа российских туристов, их много, не уследить, кто именно это сделал», — сказал заместитель генерального директора парка Андрей Паштецкий.



Паштецкий добавил, что надписи на растениях в парке делают уже не в первый раз. Но вот на кактусе — никогда.

«Обычно расписывают бамбук, где поглубже. Но чтобы кактусы прям в оранжерее расписать – это первый раз такое», — цитирует его слова сайт .
 

arnisumy

Well-Known Member
трошки "ценностей" от духовно-скрепонутых:

З криками "бандерівець" у російській колонії вбили підлітка з України

16:14, сьогодні 4549
You must be registered for see images

Віталій Поп

Після побиття тюремниками у Білоріченській виправній колонії помер 16-річний українець, який переїхав на Кубань із Закарпаття кілька років тому.

З обставинами цього вбивства спробували розібратись журналісти російської .

За даними видання, Віталій Поп помер ще 25 листопада. Батькам хлопця повідомили про його смерть на два дні пізніше, а тіло не видають досі.

Із Закарпаття хлопець переїхав на Кубань до батьків, які мали там невеликий бізнес. Саме ж подружжя переїхало до Росії ще раніше, звідти походить мама хлопця. У Росії Віталій "зв'язався з поганою компанією" і брав участь у розбійному нападі на магазин. Після цього він отримав 4 роки 8 місяців колонії.

Вночі 25 листопада у колонію привезли і побили одразу 7 підлітків. Там їх змусили зайти в душову і роздягнутися. Після цього співробітники колонії побили усіх "новеньких", однак найбільше дісталось українцеві.

Більше за інших били засудженого Віталія Попа, який відмовлявся віджиматися і присідати; називали його бандерівець, хохол; він просив співробітників "не бийте, вистачить, вистачить", але співробітники продовжували побиття, ставали йому на голову і тиснули на неї ногами; погрожували йому, що змусять його "жерти лайно і мити туалет"; відтягнули його в бік туалету і продовжували побиття, в результаті чого той знепритомнів,
— розповідали інші побиті підлітки.

Свідчення щодо цього інциденту зафіксовані в акті Громадської спостережної комісії по Краснодарському краю Росії.

You must be registered for see images


Після побиття Віталій помер. Тіло сина батьки бачили лише на фото і відео.

Сімох співробітників колонії, серед яких і в.о. начальника, заарештували на два місяці. За цим фактом порушили дві кримінальні справи — за статтями про навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, яка призвела до смерті постраждалого, і про перевищення службових повноважень із заподіянням тяжких наслідків.

Зараз у всіх обставинах злочину розбирається ціла бригада інспекторів.

У батьків вбитого хлопця є бажання поховати його в Україні, однак від цього їх усі відмовляють. У випадку перевезення тіла на Закарпаття цей інцидент можу набути ще більшого міжнародного розголосу. Саме цього, припускають у виданні, найбільше побоюються причетні до злочину.
You must be registered for see images

 

Roger Wilco

Heavy Metal Forever

Настав час вітати народження Христа разом з усім світом 24 грудня - В'ятрович
26.12.2015, 11:38 • 1432 •

You must be registered for see images


Знову у фейсбуці дискусії щодо того, коли святкувати Різдво, чи треба переводити українську мову на латиницю і яка в нас чудова православна релігія. Давайте підійдемо до цього з наукової точки зору, тобто грунтуючись на формальній логіці. У нас зараз все базується на залізній логіці, тобто на маразмі. Тому ми і живемо так погано. По-перше, Христос не міг народитися двічі, це і їжаку зрозуміло.

Крім російського їжака, звичайно. І тому православні болгари і румуни святкують Різдво 25 грудня. День, коли почав збільшуватися день. Тобто народився Христос і відроджується до життя природа.

По-друге, нам розповідають, що українська мова не може бути переведена на латиницю, бо вона для словянських мов взагалі не підходить. Ну звяжіть же нарешті одне з одним. А як же тоді поляки, чехи, словаки, словенці, хорвати? Більшість словян уже не лише в ЄС, але й з латиницею. Навіть турків перевели на неї. Чому? Бо був у них розумний правитель Кемаль Ататюрк. До речі, Ататюрк - Батькотурків. Не знаю, чи буде в нас президент, якого народ назве Батькоукраїнців.

По-третє, з розчудовою православною релігією ми далеко не заїдемо. Треба створювати не православну, католицьку чи протестантську церкву, а українську. Всі, без будь-якого винятку, православні країни є перманентно кризовими. Це просто незаперечний факт.

То що необхідно робити, хіба що таким-сяким не зрозуміло. А ось коли зявиться наш Лі Кван Ю, Наполеон чи Батькоукраїнців, який нарешті почне робити те, що треба.... Я не знаю. Може ви підкажете?

 

x3mal

In Trance
You must be registered for see medias
:mask::mask:
Так то христиане за всю историю куда больше людей убили во имя Бога.
Не в религии проблема (и христианство и ислам проповедуют добро), проблема в людях, которые интерпретируют религию в своих интересах.
 
Зверху