Украинская свобода, западные ценности и РУССКИЙ тоталитаризм

• Автор теми Жора
  • Дата створення

Kramar

Іван Богун
Ответ: Украинская свобода, западные ценности и РУССКИЙ тоталитаризм

ага, а "правосуддя" вершитимуть "трійки" і стрілятимуть всих підряд. Оце так ідеальний державний устрій. Мені в нашій країні подобається як раз те, що вона найбільш вільна серед пострадянських республік. Хочете авторитарної системи - так в нас повно сусідів, де ця система успішно реалізована. Вибирайте на свій смак.

Life-ua

+ плюс - минус

ага, а "правосуддя" вершитимуть "трійки" і стрілятимуть всих підряд. Оце так ідеальний державний устрій. Мені в нашій країні подобається як раз те, що вона найбільш вільна серед пострадянських республік. Хочете авторитарної системи - так в нас повно сусідів, де ця система успішно реалізована. Вибирайте на свій смак.
Справа в тому - що у нас зараз безлад , треба відремонтувати цю систему - пересажати всіх (наголошую справжніх) сепаратистів та бандитів (ще не погано-б було смертну Кару вернуть на время) - а потім через 10-15 років опять йти шляхом повної свободи .

Проблемма України : що у нас не деммократія - а вседозволенність (любий дурень іноземний може приїхати як це робили Евразійці з іншої країни і мітингувати за відьєднання Криму , і хоть-би що - у нас що влади немає ? Якась байдужість у нас , навідь на погрози державі - ніхто не реагує по справжньому ...

Serg_T

Забанен

Для кого вона вільна? Ти почуваєш себе вільним? Можеш робити все що заманеться (звісно законні діяння), можеш бізнес відкрити, та сподіватись на чесну конкуренцію? Я себе принаймі сподіваюсь що відчую, коли мені дадуть можливість придбати нарізну вогнепальну...

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Украинская свобода, западные ценности и РУССКИЙ тоталитаризм

Для кого вона вільна? Ти почуваєш себе вільним? Можеш робити все що заманеться (звісно законні діяння), можеш бізнес відкрити, та сподіватись на чесну конкуренцію? Я себе принаймі сподіваюсь що відчую, коли мені дадуть можливість придбати нарізну вогнепальну...
А що зараз не дає придбати? Відсутність коштів чи відсутність особистого дозволу?

Serg_T

Забанен
Ответ: Re: Украинская свобода, западные ценности и РУССКИЙ тоталитаризм

Я не просто была в Донецке, я жила в Донецкой области. Про полную разруху Вы явно перегибаете палку. А то, что Вы ничего хорошего не видели зависит от того, куда Вы смотрели. Дороги, например, намного лучше, чем в Сумской области. Про показатели преступности... Может они и выше, но почему-то я себя вполне спокойно чувствую возвращаясь домой в родном городе, а вот в Сумах по "любимому" району поздно вечером ходить не особо хочется. Тема в разделе "О Сумах" про пьяных подонков на улицах нашего города - тому подтверждение, а в своём родном городе лично я такого не встречала. А если Вы всё же считаете, что в Сумах ситуация с преступностью и разрухой обстоит намного лучше, то всё, что я могу сказать - каждый кулик своё болото хвалит.

Строительство новых заводов: «Кнауф Гипс Донбасс» - завод по изготовлению ССС (сухая строительная смесь), Донбасс IT-компания АМИ (Донецк) в этом году начала строительство нового завода по производству компьютеров мощностью 100 тыс. компьютеров в год.
Не производство а крупноузловая сборка (там скорее всего и корпуса то не делают )))) ) но всеравно хорошо, нефиг китай кормить!

Зверху