Что с Казначейством?

  • Автор теми Z3RG
  • Дата створення

Klemento

Забанен
Виконавчій владі не личить займатися брудною політикою
Кабінет Міністрів України повністю забезпечив фінансування за всіма захищеними статтями бюджету, зарплати та пенсії виплачуються своєчасно та у повному обсязі. І тому заяви про блокування рахунків місцевої влади у відділеннях казначейства є безпідставними.

"Окремі керівники регіональних держадміністрацій, навіть незважаючи на новорічні свята, за вказівкою Президента України Віктора Ющенка продовжують брудну політичну кампанію цькування уряду, роблячи безпідставні і безглузді заяви про блокування рахунків місцевої влади у відділеннях казначейства", - повідомляє Управління у зв’язках зі ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів.

У представників Секретаріату Кабміну викликає серйозне занепокоєння непрофесійність деяких керівників областей, які, замість того, щоб виконувати свої прямі обов’язки, намагаються дезінформувати громадськість, ведучи агітаційну виборчу кампанію під прикриттям своїх посад.

У зв’язку з цим Управління у зв’язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів звертається до керівників місцевих органів виконавчої влади з проханням "виконувати свої прямі обов’язки, зазначені законодавством України, та вирішувати проблеми громад, а не займатися брудною політикою".

Як відомо, Державне казначейство достроково перерахувало дотацію вирівнювання для 100-відсоткової виплати заробітної плати співробітникам бюджетних установ, які фінансуються із місцевих бюджетів, у тому числі і за другу половину грудня.

За дорученням Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко Міністерство фінансів 25 грудня отримало від місцевих фінансових органів інформацію щодо нарахованої заробітної плати співробітникам бюджетних установ, згідно з якою станом на 24 грудня було не виплачено заробітну плату в сумі 1,9 млрд. грн. З метою забезпечення виплати заробітної плати та враховуючи відсутність коштів у місцевих бюджетах Держказначейство перерахувало дотацію вирівнювання у повному обсязі.

За рахунок достроково перерахованої дотації вирівнювання із Державного бюджету місцеві державні адміністрації та органи місцевого самоврядування зобов’язані забезпечити 100-відсоткову виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери, які фінансуються із місцевих бюджетів, за грудень 2009 року, в тому числі і за другу половину грудня, - заявило Міністерство фінансів України.

Загалом Кабінет Міністрів для забезпечення виплат заробітних плат у бюджетній сфері ще у середині грудня ухвалив рішення про виділення регіонам додаткових дотацій загальним обсягом 1,7 мільярдів гривень.



Это очень похоже на правду. Скажите спасибо Виктору Андреевичу.
 
А что делать, если до конца года не поступило оплаты по договору с бюджетной организацией. Птатежки тоже зависли с гос. казначействе. Понятно, что можно подать в хоз. суд.
Какие еще есть варианты? Перезаключить договор на следующий год с включением долга за 2009?
через суд быстрее! у нас тоже двоякая ситуация к примеру МНС нам заплатили 29-30 числа 2009 а вот гос шосткинский агролесгосп не заплатил хотя на сессии было утверждено выделенее денег ну выбьем через суд :) или они через др фирму нам отдадут
 

Igor_Rad_79

New Member
Казначейство все платежи 30 декабря пропустило. Шум поднимали регионалы против Юли. Это очевидно, а Юля возьми, да и проплати все. Интересно, что они теперь кричать будут?
 

Agat

New Member
Казначейство все платежи 30 декабря пропустило. Шум поднимали регионалы против Юли. Это очевидно, а Юля возьми, да и проплати все. Интересно, что они теперь кричать будут?
У вас есть доказательства этого? Предоставьте это в облсовет, горсовет, расйсоветы, а то там до сих пор этого не знают и бузят, так как счета остались неоплаченными :) :) :)
 

goalkeeper

New Member
Ничего оно не пропустили! Все неиспользованные бабки ушли в Киев, и неизвестно, когда вернутся, чтобы оплатить "по зобов'язанням". Скорее всего, ситуация будет более-менее ясна после выборов и\или принятия бюджета!
 
Зверху