ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ МИКОЛИ ЛАВРИКА

  • Автор теми ASS
  • Дата створення

ASS

/-\| )/-\|\/|
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ МИКОЛИ ЛАВРИКА ДО ЖИТЕЛІВ ОБЛАСТІ У ЗВ'ЯЗКУ ЗІ СПАЛАХОМ ГРИПУ В ЗАХІДНИХ РЕГІОНАХ УКРАЇНИ


Шановні жителі області!
Нас всіх турбує ситуація, яка склалася зі спалахом епідемії грипу в західних регіонах України.

Вчора і сьогодні для вивчення конкретних причин підвищення захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції проходили термінові засідання Уряду із залученням профільних міністерств і відомств. За попередніми даними Міністерства охорони здоров’я України, збудником захворювання є вірус грипу.

Щоб запобігти розповсюдженню гострих респіраторних захворювань, в області відпрацьовано чітку систему контролю та профілактичних дій.

Сьогодні о 14-00 під моїм головуванням проведено засідання надзвичайної комісії при облдержадміністрації, в ході якої було обговорено готовність управлінь на випадок підвищення рівня захворюваності на грип в області.

Довожу до вашого відома, що згідно з рекомендаціями урядової комісії, з 2 по 29 листопада оголошуються канікули в усіх загальноосвітніх, позашкільних інтернатних, професійно-технічних та вищих навчальних закладах. Дошкільні заклади будуть працювати в карантинному режимі.

Крім того, на облік в облдержадміністрації береться кожен аптечний заклад в області. Нами буде контролюватися забезпеченість необхідними медикаментами та медичними матеріалами, цінова політика, режим роботи.

За даними інфекційних та санітарних служб, на Сумщині перевищення порогового рівня не відзначено, що дає нам право вести звичний для нас спосіб життя.

Однак, кожен повинен пам’ятати: на сьогодні надзвичайно важлива профілактика. Зокрема, при випадках захворювання в жодному разі не займатись самолікуванням. У випадку появи будь-яких симптомів: високої температури, кашлю, головного болю негайно звертатися до лікаря і він визначить, чи супроводжувати вас дома, чи госпіталізувати.

В управлінні охорони здоров’я та в обласній санітарно-епідеміологічній службі впроваджено цілодобову «гарячу» лінію. Подаємо телефони, за якими ви можете звернутися у будь-який час: 25 81 81 та 25 05 13.

За рекомендацією медичних працівників, бажано обмежити виїзди за межі області, відвідання місць масових заходів, а до батьків прохання обмежити перебування дітей на вулиці.

Хочу запевнити: мною сьогодні ж буде підписано розпорядження, яке передбачає ряд заходів для максимальної профілактики гострих респіраторних захворювань. Його виконання буде контролюватися дуже жорстко і мною особисто.

за інформацією
 

Cobka

New Member
Я очень посоветывал Лаврику не со зверненнями обращаться, а приехать и поглядеть что твориться в больницах. Это ему не в ЛСУ или Феофании, где он насморк лечит. Лекарств больничных нет, только если с собой привезешь, шприцов нет, перчаток нет. НИЧЕГО НЕТ. :evil:Дают койку и только, и потом бегают спрашивают "У вас деньги с собой есть?"

Бредятина, а не обращение. Скоро вот только такими идиотскими обращениями власть нас лечить и будет. Может от трипера оно и поможет, а вот если апендицит будет то тогда кранты.

P.S. Состояние дел в больницах знаю точно, поскольку неделю там лечу своих родных.
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Ющенко и его люди очень мудро поступают, показывая українцям свою заботу о народе. Это даст Віктору Андрійовичу дополнительно несколько миллионов голосов от благодарного электората.
 

Prav_da

underground
нет никакой эпидемии.нет никакой угрозы,всё это политическая игра.
 

lion.ts

[deleted]
нет никакой эпидемии.нет никакой угрозы,всё это политическая игра.
развод и провокация
За ночь с четверга на пятницу и утро пятницы от гриппа в Украине погибло 11 человек. А ведь сам по себе обычный грипп - не так уж и опасен. Делайте выводы....
 

Prav_da

underground
За ночь с четверга на пятницу и утро пятницы от гриппа в Украине погибло 11 человек. А ведь сам по себе обычный грипп - не так уж и опасен. Делайте выводы....
телевизорная информация?
а есть конкретно фамилии этих людей?

Выводы делай не из одного источника,мой тебе совет.
Анализируй.Всегда.

Если бы была реальная угроза,то действия правительства были бы иные.
 

lion.ts

[deleted]
телевизорная информация?
а есть конкретно фамилии этих людей?

Выводы делай не из одного источника,мой тебе совет.
Анализируй.Всегда.

Если бы была реальная угроза,то действия правительства были бы иные.
телевизионная????? Ты уверен???? У меня мама в больнице работает. Так вот, у нее, уж поверь, не телевизионная информация!!

Я тоже думал, что выборы, пока вчера вечером она сама не сказала... Кстати, чтоб ты знал, в СМДКЛ (что является сумской городской детской больницей) уже нет места в отделении для больных гриппом (инфекционное отделение, если тебе это о чем-то говорит). Сейчас подготавливают отдельные палаты для гриппозников в лор-отделении (это ухо-горло-нос, грубо говоря)
Так вот все то, что говорят по телевизору - давно болт положил. Но все же про 11 смертей меньше, чем за сутки - это правда!
 
Зверху