Помогайте переносить информацию на наш форум, активистов ждут призы...GROMOZEKA сказав(ла):Внимание у ультимистов появился отдельный форум по адресуYou must be registered for see linksзаходим регистрируемся, привыкаем. Пока многое на английском но скоро будет все на русском. :kuku:
Я взгалі не розумію, яке ви пан Шторм маєте відношення до форуму і його структури??? Чи ви є одним з модераторів чи адміністраторів що вказуєте що кому робити! Вам не подобається розділ?? Так не пишіть у ньому! Доречі на поштовому сервері зараз немає вашої сфери! Так де він офіційний ваш шард???Storm сказав(ла):а для чего создан этот форум ?
Существует один официальный шард, который стоит на ктвшном сервере. Вот для него создали сайт, форум. Нужда в этом форуме пропала.
Для других же игроков, других шардов можем создать раздельчик в "прочее". Не нравится - идём общаться наYou must be registered for see links.
p.s. давай, может, все создадим по шарду и каждый будет просить себе раздел на этом форуме ?
Я ще раз повторю своє запитання! Ви маєте якесь відношення до адміністрації цього форуму??? Що ви вирішеєте такі речі як існування розділу????Storm сказав(ла):я не грубил и прошу Вас этого не делать.
для вас - других пользователей есть другие места для общения.
You must be registered for see linksВас ждёт.
Ви тут висловились у такому дусі що вже пийнято рішення про закриття цьогорозділу, а всі кому щось не подобається нехай йдуть у різне... ИВ взагалі розумієте що це не ваша компетенція чи Сіса! Вам тут жодна людина не забороняла писати, а тимпаче вказували де вам писати! Так чого ви взяли на себе таку функцію??? вас хтось наділив такими правами??? Чи вам ГМство на шарді повністю мізки перекрутило???Storm сказав(ла):а что-то случилось от моих слов ?
я закрывал тему ?
я просто сказал свою мысль, на которую я имею полное право.
и никаких правил форума я не нарушал