multisim / адаптер на 2 симкарты

San4ezz

Member
кто сталкивался с этим? где найти в Сумах? по чем?

-=UN=-

Инспектор GUI
Я :). Коштував він здається 39 грн, це було роки 2 тому. Адаптер активний тобто при його підєднанні до телефону у меню останнього з'являється додаткова функція переходу на іншу сім-карту без вимикання телефону. Є також функція що дозволяє автоматично перемикати карти через певний проміжок часу, тобто наприклад то на одній сім-карті 10 хвилин то на іншій 10 хвилин буде автоматично перемикати :). Якщо адаптер пасивний то щоб перейти на іншу сім-карту потрібно вимкнути телефон і при увімкненні обрати потрібну сім-карту. Пасивний бачив за 30 грн :D.
Адаптери також можуть бути такими що потрібно свої 2 сім-карти акуратно обрізати до потрібного розміру і вставити у адаптер який має вигляд сім-карти тільки трохи товще. Я стикався з адаптером що не потрібно сім-карти різати але потрібно щоб у телефоні було достатньо місця (а також щоб конструкція дозволяла, бо складається адаптер з 2 частин з'єднаних шлейфом куди вставляються сім-карти) щоб розташувати адаптер. Тобто потрібно "приміряти" до телефону на місці :).

Негативні моменти:
Самий перший негативний момент це те що цей адаптер жре акумулятор не слабо, і при активному користанні час поміж підзарядками може скоротитися майже вдвічі, тобто якщо без адаптера працює тиждень, то з адаптером дня 3-4, хоча може залежати від телефону, але у будь-якому разі адаптер споживає певну енергію.
Другий негативний момент це ті адаптери для яких потрібно різати сім-карти, до того ж якщо не правильно вирізати то можна зіпсувати сім-карту(и). А якщо зіпсується адаптер то як вже порізані сім-карти впихати у телефон питання досить цікаве :).
Ну а третій це для тих адаптерів що не потрібно різати, але не у всіх телефонах достатньо місця щоб всунути такі адаптери.

Коротше кажучи застосування адаптеру можливо, але я думаю у більшості випадків буде дуже проблематично :).

кстаити! это очень интересный вопрос! я сечас столкнулся с проблемой двух сим карт Билайн и МТС. с февраля месяца таскаюсь с двумя телефонами - мне это крайне надоело! вариант переходника отпал сразу, просто не хочу сики кромсать.
всерёз задумываюсь о покупке сим ридера и нескольких чистых симок.
кто сталкивался? как в работе? охтелось бы услышать Ваше мнение..
буду очень благодарен!

sumochka

Member
кстаити! это очень интересный вопрос! я сечас столкнулся с проблемой двух сим карт Билайн и МТС. с февраля месяца таскаюсь с двумя телефонами - мне это крайне надоело! вариант переходника отпал сразу, просто не хочу сики кромсать.
всерёз задумываюсь о покупке сим ридера и нескольких чистых симок.
кто сталкивался? как в работе? охтелось бы услышать Ваше мнение..
буду очень благодарен!
Проще купить дуос от самсунга.

не, самсунги не катят, я фанат SE. да и на китайские копии не особо тянет.
меня интересует именно мнение и предложение по мульти сим, и где у нас в городе можно это все закупить :hmm:

sleik

Active Member
не, самсунги не катят, я фанат SE. да и на китайские копии не особо тянет.
меня интересует именно мнение и предложение по мульти сим, и где у нас в городе можно это все закупить :hmm:
не только в городе, но и в Украине такое сложно найти. задавался этим вопросом около полугода назад, перерыл весь инет, телефонный справочник, ничего не нашёл. общался по аське с техподдержкой из питера, вроде раньше у них был представитель в Киеве, но потом завязали. основная причина - сейчас выходят новые поколения сим карт, с которых нельзя сделать копию. поэтому если есть симки 5-ти летней давности, тогда может и стоит этим заняться.

sleik, а если симкам пол года? не получится отсканить? просто я читал что украинские симки сканятся все без проблем, а с русскими там запор с каким то оператором
просто ты вроде обладаеш большей информацией - если не трудно расскажи

нашол в инете вот это: "существует одна тонкость, а именно – хэш алгоритмов на данный момент используется два вида: COMP128v1 и COMP128v2. Первый легко поддается взлому, а вот второй пока забрутфорсить не удалось."

а как узнать на каком алгоритме работают симки наших родных опеаторов?
может кто знает?

sleik

Active Member
нашол в инете вот это: "существует одна тонкость, а именно – хэш алгоритмов на данный момент используется два вида: COMP128v1 и COMP128v2. Первый легко поддается взлому, а вот второй пока забрутфорсить не удалось."

а как узнать на каком алгоритме работают симки наших родных опеаторов?
может кто знает?
насколько помню, именно из-за того, что все операторы сейчас дают симки с COMP128v2, у нас этим и не занимаются.

Зверху