Я
. Коштував він здається 39 грн, це було роки 2 тому. Адаптер активний тобто при його підєднанні до телефону у меню останнього з'являється додаткова функція переходу на іншу сім-карту без вимикання телефону. Є також функція що дозволяє автоматично перемикати карти через певний проміжок часу, тобто наприклад то на одній сім-карті 10 хвилин то на іншій 10 хвилин буде автоматично перемикати
. Якщо адаптер пасивний то щоб перейти на іншу сім-карту потрібно вимкнути телефон і при увімкненні обрати потрібну сім-карту. Пасивний бачив за 30 грн
.
Адаптери також можуть бути такими що потрібно свої 2 сім-карти акуратно обрізати до потрібного розміру і вставити у адаптер який має вигляд сім-карти тільки трохи товще. Я стикався з адаптером що не потрібно сім-карти різати але потрібно щоб у телефоні було достатньо місця (а також щоб конструкція дозволяла, бо складається адаптер з 2 частин з'єднаних шлейфом куди вставляються сім-карти) щоб розташувати адаптер. Тобто потрібно "приміряти" до телефону на місці
.
Негативні моменти:
Самий перший негативний момент це те що цей адаптер жре акумулятор не слабо, і при активному користанні час поміж підзарядками може скоротитися майже вдвічі, тобто якщо без адаптера працює тиждень, то з адаптером дня 3-4, хоча може залежати від телефону, але у будь-якому разі адаптер споживає певну енергію.
Другий негативний момент це ті адаптери для яких потрібно різати сім-карти, до того ж якщо не правильно вирізати то можна зіпсувати сім-карту(и). А якщо зіпсується адаптер то як вже порізані сім-карти впихати у телефон питання досить цікаве
.
Ну а третій це для тих адаптерів що не потрібно різати, але не у всіх телефонах достатньо місця щоб всунути такі адаптери.
Коротше кажучи застосування адаптеру можливо, але я думаю у більшості випадків буде дуже проблематично
.