Баскетбол

  • Автор теми Guardian
  • Дата створення

Вы посещаете домашние матчи БК Сумыхимпром?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    17
  • Опитування закрито .

S-DIMAN

Active Member
дело не в финансах. Там интриги есть между Коломойским и владельцем мавп Бродским.
 

sasho

ultras
неизвесно почему в турнире не все клубы которве играли в убл?
 

S-DIMAN

Active Member
Все кроме мавп (причина в моем посте выше) и грифоны(связь с Бродским).
 

sanches

SportFun
Бывший игрок "Сумыхимпрома" продолжит карьеру в Турции


Как сообщает официальный сайт баскетбольного клуба "Анталья", команду усилил бывший защитник "Сумыхимпрома" Брайан Грин. Грин, выступая в украинской суперлиге набирал 16.3 очка за игру и делал 7.2 подбора за матч. Завершал сезон американец в составе "Олимпии" (Словения), где пополнял копилку своей команды 6.1 очками за матч и 4.8 подборами.

Евгений "Eugene" Костецкий, basket.com.ua
 

D!METRIO

Vivat Lex
По сообщению solobasket.com, молодая звезда украинского баскетбола Сергей Гладыр переходит в "Манресу". Напомним, Гладыр был выбран во втором раунде драфта НБА-2009 клубом "Атланта Хоукс". Прошлый сезон Сергей провел в МБК "Николаев", где набирал 15.4 очка за игру, делал 4.3 подбора и 2.4 передачи за матч.
 

D!METRIO

Vivat Lex
Eurobasket.com сообщает о том, что итальянский "Виртус" начал переговоры с Сергеем Лищуком, желая пополнить им свой состав. Данный клуб "охотится" за украинцем на протяжении нескольких лет и сейчас у них наконец-то появилась возможность достичь договоренности, поскольку Лищук возжелал впервые в карьере покинуть Украину. Также данный ресурс успокаивает болельщиков, говоря о том, что ситуации в клубе стабилизировалась и от последних "подвигов" их владельца не осталось и следа.

Артём Панченко, basket.com.ua
 

Forum

Member
Колишній гравець БК «Сумихімпром» Абдуллахі Кусо, незважаючи на те, що минулий сезон у Суперлізі став дебютним у його професійній кар’єрі, запам’ятався і баскетбольним фахівцям, і вболівальникам. Пропонуємо Вашій увазі інтерв'ю з нігерійським форвардом, яке ми взяли в режимі чата.

Абдуллахі, де ти зараз знаходишся?

Я в Х’юстоні, де через декілька днів розпочнуться збори національної збірної Нігерії.

Ти не шкодуєш про своє рішення розпочати професійну кар’єру в Сумах? Якось у своєму інтерв’ю нашому сайту ти казав, що головною метою для тебе було звернути на себе увагу у Європі. Вдалося?

Суми дійсно дали мені можливість заявити про себе, особливо, у Єврочелленджі. Зараз в мене багато пропозицій від клубів з усієї Європи. Єдине, про що шкодую, – це про те, що сумський клуб потрапив у дуже важке фінансове становище, що, на жаль, позначилося й на гравцях. Але все ж таки дуже вдячний клубу за надану можливість себе проявити.

Ти слідкував за Суперлігою після того, як залишив Україну?

Так, продовжував. Робив це по інтернету, підтримував зв'язок з декількома своїми колишніми одноклубниками. Одного разу навіть «спіймав» гру чемпіонату по супутниковому телебаченню у Сирії. Грали «Київ» та «Хімік», коли Дроздов забив два штрафних на останній секунді.

Можливо, хочеш щось сказати фанам сумської команди?

Хочу подякувати їм за те, що вони дуже добре ставилися до мене під час перебування в Україні.
 

rump

2108.kiev.ua
Уже жду не жождусь начала сезона, чтоб заряжать на трибунах...
 
Зверху