Баскетбол

• Автор теми Guardian
  • Дата створення

Вы посещаете домашние матчи БК Сумыхимпром?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    17
  • Опитування закрито .

Sp1r1t

New Member
Перед грою

Андрій Шаптала, головний тренер «Сумихімпрому»:

Чи є приємні звістки з табору Вашої команди?

Як вам сказати… Гравці дуже втомлені. Мачерніс все ще травмований. Матюкевич і Подорванний зіграли проти «Хіміка» вперше після травм.

Ви казали, що вони ще не повністю відновилися й не повинні були грати?

Так, але я їх попросив, бо ми втратили Мачерніса, котрий скаржився на коліно. А ми так на нього розраховували, особливо, після того, як він здорово зіграв проти «Азовмашу». Коли ж розрахунок на чотирьох досвідчених гравців себе не виправдав, довелося просити хлопців. Вони дуже старалися й чим змогли, тим допомогли.

На стані їх здоров’я це ніяк не відобразилося?

Нібито, ні. Ноги не спухли, почувають себе нормально й готуються до наступної гри. Хотів ще зауважити, що в «Олімпі» відключили світло, тому поєдинок ми будемо проводити в легкоатлетичному манежі. Можна сказати, що й Рівне, й ми будемо грати в чужому нам залі. Спершу навіть піднімалося питання про те, щоб ми їхали на гру до Рівного.

Як оцінюєте виступ новачка команди Йонаса Елвікіса?

Він втомився після дороги, йому складно було протистояти пресингу суперника, також у нього забагато втрат. Загалом, оцінка поки що неоднозначна. Сподіваюся, що, відпочивши, він зможе нам допомогти.

Михайло Переверзій, головний тренр БК-93 «Пульсар»

Який стан травмованих гравців Вашої команди?

В Улянко зараз післяопераційний період, Ілля (Шемосюк – ред.) потихеньку набирає форму, Артимович грати не буде, а так дрібні травми, як завжди, є в більшості гравців, але решта команди гратиме в будь-якому випадку.

Чи вдалося вам відпочити у вівторок після того, як гру з «Києвом» перенесли? І чи вплине це на перебіг суботнього поєдинку із «Сумихімпромом»?

Відпочити – це гучно сказано. Як ці кілька зайвих днів вплинуть, побачимо. Думаю, головною проблемою для нас може стати максимальна вмотивованість і настрій на гру нашого суперника «Сумихімпрому». Крім того, вони через проблеми з залом можуть надати нам можливість лише для одного тренування.

AngelicEyes

VANDAL
C***а Матюкевич сensored! Тупо из за него слили игру, ну если ты травмирован не выздоровел еще ну скажи ты тренеру что не можешь играть ну нахрена выходить так подставлять команду я в шоке! 99% брака, почти все потери от него шли когда он был на площадке! Мачернис просто красава тянул команду как мог! Незнаю что бы были если бы его небыло. Игру переламали начали вырываться вперед но за 5 фолов убрали двух литовцев и тут стало все понятно кто сегодня победит.. Еще раз повторю Матюкевич censored! Как можна быть мастером спорта и не забрасивать из под кольца??? Йонас тоже вроди не плохо сыграл, говорили он вобще рахит но вроди сегодня играл неплохо..

Останнє редагування:
Зверху