Азбука морзе/ радиолюбители/радиоэфир

• Автор теми WJWW
  • Дата створення

VIB

vib : bash
Модератор
Ну всі все давно знают про ваші палкі відносини, і імпульсивність у наведенні доказів. Вирішити, хто більше винен, чи перший розпочав - нереально.
Давайте краще зробимо так: у тій темі проведемо червону лінію, до якої ви отримали умовну індульгенцію, а після неї - прохання не ображатись.
------------------------------------------------------------

I{eI{C

Well-Known Member
Віб, ну поперше, Мішаня начав доковирюватися НЕ до мене. І срач розводив не зі мно. По друге - існують правила, які ж ви і вигадали. І я чомусь не бачив там "
у всі все давно знают про ваші палкі відносини, і імпульсивність у наведенні доказів. Вирішити, хто більше винен, чи перший розпочав - нереально.
Давайте краще зробимо так: у тій темі проведемо червону лінію, до якої ви отримали умовну індульгенцію, а після неї - прохання не ображатись." Тобто ми знаємо що ви ненавидите один одного і тому не будемо розбиратися. Я так вважаю, що привів біль ніж переконливі докази що цей "пан" тут (та й в інших темах) займається , по суті, розпалом ворожнечі, троллінгом і т.д. А підпис під його аватарою взагалі вказує, що він неадекват. То що заважає вчинити по регламенту? Адже це й вимагається від модераторів? Але тут біда скоїлась - вони з 20х чисел квітня не з"являються тут. То може призначити модера хочаб на цю тему, який розчистить ці Авгієві конюшні?

Останнє редагування:

Jagger

Повелитель Зерга
------------------------------------------------------------
Поддерживаю, но сообщения с матами и конкретными оскорблениями, откровенный оффтоп не содержащий какой либо технической информации можно почистить и не допускать подобное?

I{eI{C

Well-Known Member
СпрЫгнуть решил? Молодец! Не надо было срач разводить.

YL3IM

New Member
В Европе морзянку на экзаменах не требуют уже с 2008 года.

Зверху