Російська Федерація

d324co

Well-Known Member
Дійти до польського кордону: у Держдумі РФ назвали умову завершення війни з Україною

У росії заявили, що вихід військ до кордонів Польщі стане кінцем “спецоперації”.
Про це заявив віцеспікер Держдуми Петро Толстой.
“Незважаючи на допомогу з Європи та істерію Бориса Джонсона чи Маріо Драгі, ми закінчимо операцію, коли вважаємо за потрібне. Думаю, ми зупинимося на кордоні з Польщею”, – заявив він.
Дивно. А помити ноги в ламанші, як мріяв Жиріновський ??
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach

You must be registered for see images

Той пообіцяв змінити назву і вже навіть закрив її на одній із крамниць. «Ми щойно відкрили магазин, тільки почали займатися бізнесом, повісили вивіску, і її просять переробити, звичайно, це додаткові витрати. Вивіска була ні до чого, вона була зовсім в іншому контексті і висіла ще з початку лютого, що станеться потім, ніхто не знав», – ображено пояснив свою невинуватість власник бізнесу.
Источник:
You must be registered for see images


і то не поодинокий випадок)))

You must be registered for see images
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Бере приклад із Путіна: мережі повеселило фото "писку моди" у патріарха Кирила Голова Російської православної церкви патріарх Кирило, наслідуючи президента РФ Володимира Путіна, який садить своїх візитерів за багатометрові столи, також завів собі такий, але перевершив главу Кремля - відсадив відвідувача за інший стіл. Відповідне фото опубліковано у Facebook. Патріарх Кирило 4 травня прийняв заступника голови Синодального відділу із взаємодії зі Збройними силами та правоохоронними органами ієрея Олега Овчарова. Сам патріарх сидів за довгим столом, а для візитера поставили окремий журнальний столик.

You must be registered for see images

Источник статьи:
 
  • Like
Реакції: k 54

Билли Бонс

Well-Known Member
«Если из России уедут все стоматологи, то зубы будут рвать кузнецы», - заявил в интервью «Таймз» известный русский писатель Отлепин. Он пытался даже проиллюстрировать свою мысль сказав, что в молодости гнул подковы на фабрике елочных игрушек.
«Русскому человеку не нужна даже еда», - продолжал писатель, которого в России считают реинкарнацией Максима Горького. – «Русский человек сыт идеями. Сыт – с одной с. Будем расчесывать блох, жить в землянках с кротами, носить валенки секонд-хэнд, но не сдадимся мировому империализму и сионизму. Наш народ крепок костью куда больше, чем задним умом. И его нельзя словно репку из известной сказки выдернуть из родной почвы. В которую он врос корнями за много веков.
Русскому человеку тесно и страшно в западном мире. Мире чистогана. В мире, где думать надо самому. Надо крутиться. Надо вертеться. Русский человек привык к тому, что его кто-то вертит. Что за него кто-то думает. Недаром парламент в России называется Думой».
На вопрос корреспондента «Кто по-вашему будет после Президента Путина» писатель уверенно ответил:
- Никто. Страной будет править дух Путина. Который словно ангел расправит крылья над Россией и защитит ее от всех благ западной цивилизации. Включая спутниковый Интернет и гиперзвуковой пипифакс.
После интервью состоялся небольшой фуршет за счет редакции.
 
Зверху