Вопросы

• Автор теми SexyMan
  • Дата створення

damn3d

люди=скот
Ответ: правила форума

Cьогодні створив тему, в якій чекав відповіді на якій основі Karnten стала модератором в "образование" ! Її знищили до того отримав 2 лс від vmarta і avrora, з попередженнями, причина видалення теми : порушення правил форума...

яких правил??
а ви непорушуєте коли назначаете своїх друзів/родичів/кумів модераторами?

чи це так і нада....

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Вопросы

1. damn3d, Karnten була підвищена згідно Кодексу модераторів по результатам опитування серед модераторського складу. Це не є предметом обговорення користувачами, а стосується лише модерарської ради і окремо модератора розділу.
У зв'язку з тим, що виникло достатньо суперечок з цього питання (надання помічнику статуса модератора, і як би прирівнювання його до модераторів, які обрани у розділах ), зараз воно вирішується і Кодекс буде доповнено скоріше за все ще однією модераторською группою, з підвищеними ніж у свичайних помічників правами.
2. Питання стосовно попереджень також з'ясовується.

Avrora

Member
Ответ: Вопросы

С предупреждением выяснено!
Единственное, что хочу извиниться за то,что не огласила на форуме для всех о повышении Karnten.

Пух

كنت بلهاء
Модератор

кто-то удалит эту тему?
флудотема+боян

Останнє редагування:

Пух

كنت بلهاء
Модератор

такая тема уже была, её удалили... эту ждет такая же участь.

Alfie

Keep your temper

Вопрос такой (может глаза еще не разул - но не вижу)...

А нельзя ли создать правовой раздел, в котором можно было бы рассматривать вопросы гражданских законов, прав и т п...
К чему это я: в АвтоМотоВело рассказывают про ГАИ и как с ними себя вести, в знакомствах про ЗАГСы всякую мелочевку спрашивали, у мну к примеру родилось море вопросов про милицию вообще(пока читал про ГАИшников-а в инете искать лень :))...
Подозреваю, что и среди пользователей найдутся правовые умники и умницы :) которые смогут поделиться знаниями

ИМХО думаю полезней будет, чем хотя бы тот бред о котором говорят в некоторых других темах...

vmart

PER ASPERA AD ASTRA
Команда форуму
Администратор

Не вижу необходимости. Таких вопросов не так уж и много.

Зверху