ЕЦ

Serg_T

Забанен
Короче про партию, врагов надо знать в лицо:cool:

Serg_T

Забанен
Ну и сразу же: уважаемые знатоки нашего Закона (хотя я думаю, наверняка знающего человека нет :) ), ка ЕЦ как партия может входить в Верховную Раду, ведь у нас я как понимаю действует принцип квот в парламенте? Тоесть тем блокам которые на выборах прошли, разделяют в процентном отношении количество портфелей в Раде, а т.к. ЕЦ была создана ПОСЛЕ выборов, какого такого... она там делает?

Ger

Странник
А ЕЦ позиционирует себя отдельно от НУ-НС или в общей комплектации???
Если отдельно, то действительно, их должны попросить выйти...
Если в составе НУ-НС, то они остаються...

Все выше написаное моё ИМХО...

Serg_T

Забанен
Я конечно в недоумении, либо Баллога действительно мудагг, либо центр пропаганды Томошонко оказался на высоте. Хотя скорее первое, раз он допустил проэкт "русинов" в массы.

Serg_T

Забанен
Вопрос по поводу легитимности ЕЦ так и не раскрыт, что, тут нету юристов?

sanctum

злой. всегда.
а для тех, кто в танке - че такое ЕЦ?
просто интересно.

Freddi

New Member
Для тех кто на бронепоезде - ЕЦ - партия "Единый центр" согданая В. Бологой.
Ст. 12 Закону України "Про вибори народних депутатів України"
Суб'єктом виборчого процесу є:

1) виборець;

2) виборча комісія, утворена відповідно до цього Закону або
Закону України "Про Центральну виборчу комісію" ( 1932-15 );

3) партія (блок), що висунула кандидатів у депутати;
4) кандидат у депутати, зареєстрований у порядку,
встановленому цим Законом;

5) офіційний спостерігач від партії (блоку) - суб'єкта
виборчого процесу.

Ч.10 ст 96 зАКОНУ УКРАЇНИ "Про вибори народних депутатів України" Результатом виборів депутатів є визначення в порядку
черговості у виборчих списках партій (блоків) осіб, обраних
депутатами від партій (блоків),
відповідно до кількості
депутатських мандатів, отриманих виборчими списками партій
(блоків).

11. Після встановлення кількості депутатських мандатів,
отриманих партіями (блоками) - суб'єктами виборчого процесу, та
визначення відповідно до вимог частини десятої цієї статті осіб,
обраних депутатами, Центральна виборча комісія у протоколі про
результати виборів депутатів зазначає:

1) загальну кількість голосів виборців, поданих за кандидатів
у депутати, включених до виборчих списків партій (блоків), що
отримали три і більше відсотків голосів виборців;

2) виборчу квоту;

3) кількість депутатських мандатів, отриманих кожною партією
(блоком) - суб'єктом виборчого процесу;

Враховуючи вищевикладене, можна зробити висновок, що всі партії (кандидати від конктерної партії), які відповдно до вимог цього закону не були зареєстровані та не брали участь у виборах, як субєкт виборчого процесу не мають права знаходитись у ВРУ.

les

ЭГОЦЕНТРИСТ
Я от жизни отстал, щас токо прогуглил, что такое ЕЦ:shock:

Serg_T

Забанен
Для тех кто на бронепоезде - ЕЦ - партия "Единый центр" согданая В. Бологой.
Ст. 12 Закону України "Про вибори народних депутатів України"
Суб'єктом виборчого процесу є:

.....
А теперь вопрос!

Раз все знают что у нас в парламенте ставит подпись НЕЛЕГЕТИМНАЯ ПАРТИЯ, и соответственно, люди, которые и депутатами ВРУ по закону не являются, почему МОЛЧИТ ПАРЛАМЕНТ? Он что, на 100% из ЕЦ состоит? Никто про это не думал?
Где поборница добра Тимошенко с своей сворой холуев1 ? Ну на крайний случай ПР?
Ведь даже я (гипотетически) смогу опровергнуть в суде (в том же Европейском) тот же закон про Бюджет :\ и не платить налогов :)

МАХ

Active Member
Я не знаю, але логіка підказує, що в парламенті немає партії ЄЦ… Є НУНС… але усно частина НУНС себе називає ЄЦ… і не більше того, і те що вони не голосують спільно з іншими нунсівцями це їх законне право… а взагалі у нас все настільки заплутано, що вони вже й самі не можуть розібратись… (наприклад, Ю. Тимошенко на передачі Шустера, критикувала Нац. Банк і поливала брудом Надра… на що представник Нац. Банку відповів, що не може зрозуміти чому державна компанія виходить на торги і купує долар за завищеною ціною… коли ж всі почали тиснути, щоб той назвав компанію…. Всі були здивовані, почувши НАК «Нафтогаз», компанія, що зараз контролюється Юлією… а НАК «Нафтогазу» просто потрібно було сплатити борги в короткий термін… ) тобто всі поливають брудом один одного… і забувають про інтереси країни…
Думаю що ЄЦ існує лише умовно, можливо і створена, але депутати ВР до складу неї не входять… хоча я не знаю законів про політичну діяльність… до того ж в сесійній залі оголошується при голосуванні по партіям як НУНС, і немає ЄЦ… тобто депутати зареєстровані як нунсівці… А якщо ж вони ведуть подвійну політичну діяльність, це вже проблема партії, які вирішуватись повинні на з’їздах…

Зверху