Обговорення класу Воїн.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Членам класу Войнів передбачаються переваги у використнні бойових навичок за рахунок певного обмежання у використанні магії.
Підвищувати можливості лікування за рахунок бинтів поки що не передбачається, це буде відбуватись за рахунок спритності, яка не буде необхідна магам, і за рахунок сили і витримки ударів, якої позбавлені маги.
Обмеження плануються таки:
суттево збільшити шанс на фізл при створенні заклинання, так щоб наприклад замарчити руну чи її застосувати з 10 можливостей було можна, але от якось покладатися на магію під час бою ні;
ну і більш нічого на думку не спадає...
Переваги також не дуже змістовні:
зменшення необхідної мани на використовування абілок, десь на 10-20%, щоб збалансувати зменшення інти;
...

Ali

Member
Как уже писал, нужно увеличить урон от мечей, саблей... или как-то изменить скорость ударов ими.

Останнє редагування:

Ali

Member
Костя, по какой формуле сейчас считается скорость лечения бинтами? По этой 1100.0/(STAMINA+100)? Если да то она не пашит... При стамине 20 я отхелился бинтами за 1 секунду где-то, а должно за 9 секунд.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Обговорення класу Воїн.

Дійсно, переглянув скріпт, щось у ньому не зовсім так, як я робив.

Стандартна формула ( потребує обмежання декси 120 ):
Якщо лікує себе:
seconds = 5.0 + (0.5 * (120 - dex) / 10));
Якщо когось:
resDelay = ( пациент жив ? 0.0 : 5.0 );
якщо тварина
seconds = 2.0;
інше
якщо dex >= 100
seconds = 3.0 + resDelay;
інше якщо dex >= 40
seconds = 4.0 + resDelay;
інше
seconds = 5.0 + resDelay;

Зараз так:
Якщо лікує себе:
seconds = 1100.0/(4*dex+dex+100);
Якщо когось:
seconds = 550.0/(4*dex+dex+50);

Здається я так планував повинно бути:
Якщо лікує себе:
seconds = 1100.0/(4*stam+dex+100);
Якщо когось:
resDelay = ( пациент жив ? 1.0 : 4.0 );
seconds = 550.0*resDelay/(4*stam+dex+50);

Зараз поки що нічого вже змінювати не буду, а вже коли вмикну розподіл воїн-маг-без класу, доведеться перевірити і буде вже змінена.

omen

не тот, кем кажусь
я тоже наблюдал какие-то глюки с хилингом, но увы ничего конкретного сказать не могу. у меня было какое-то торможение с лечением, в результе чего пару лишних раз лег, а несколько раз вовремя свалил. но от чего зависит это не заметил. стамина в разных случаях была разная, от почти пустой (тогда все логично) до полной.

Ali

Member
Воину можно сделать с определенным шансом на успех сделать возможность чего-то типо оглушения от тяжелого оружия(молот, булова)

Зверху