Что такое любовь?

Что такое любовь?

  • Любовь - это сущность!

    Голосів: 217 47.8%
  • Любовь - это просто философия мира сего!

    Голосів: 169 37.2%
  • Любовь - морковь!

    Голосів: 68 15.0%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    454

TERRA

Anima Fenitima
Це те, що неможливо висловити одним словом, фразою. Для кожної людини це якесь своє, дуже особливе і незвичайне почуття. Хтось закохується ледве не щомісяця, а хтось вперто шукає ту, єдину, лише свою половинку. Перших не варто засуджувати, адже просто вони так відчувають. Але напевно це не можна назвати справжнім коханням. Скоріше захопленням, пристрастю, яка охоплює всю твою сутність, якій не можеш, та власне, і не хочеш опиратись.
Закоханість – це пробудження зранку і одна з перших думок – про неї. Кохання – це друга, третя і четверта думки. Теж про неї.
Закоханість – це бажання якнайчастіше бачити ТІ очі. Кохання – випадковий погляд на буйну весняну зелень листя і думка „Це колір її очей...”, яка приходить мимоволі, поза твоїм бажанням.
Закоханість – це розмови про почуття. Безумовно щирі, трохи божевільні і пристрасні. Кохання часто не вимагає ніяких слів, його розумієш через те, як світяться очі, випромінюючи безмірне щастя, справжню щиру дитячу радість і любов до всього світу.
Закоханість – це бажання чути приємні, милі, романтичні балачки. Кохання – це бажання просто чути голос цієї людини, бо від нього твоє серце починає битись швидше, воно відчуває, що поряд так само швидко б’ється ще одне.
Закоханість – це коли друзі і знайомі кажуть: „Подивись –це не твоє, ви зовсім не підходите одне одному.”, а ти не бачиш ніяких очевидних неспівпадінь з коханою людиною, але не через те, що їх немає. Просто ти засліплений цим почуттям. Кохання не дає тобі бути повністю сліпим. Ти бачиш недоліки, але абсолютно свідомо приймаєш кохану людину такою як вона є. Бо саме таку ти пізнав і полюбив її. Зі всіма недолікам, які ти не намагатимешся виправляти тільки через те, що так вважає більш правильним хтось, або цього раптом захотілось тобі.
Закоханість – це смс зранку і ввечері лише для того, щоб подарувати часточку радості і хорошого настрою, щоб зробити чийсь день хоч трошки яскравішим і кольоровішим. Але водночас ти мимоволі хочеш відповідної реакції. Кохання ж не вимагає, воно просто дарує, не чекаючи нічого натомість. Можливо тому одностороннє кохання є найщирішим. Воно не отримує ніякої підтримки з протилежного боку, але ... все-одно живе, в думках, почуттях і серці.
Сидячи в людній кімнаті, ви можете не говорити одне з одним, а просто насолоджуватись перебуванням поруч. Але часом ловиш той погляд, який зачіпає душу, від нього в тобі щось перевертається, раптом стає радісно і хочеться розповісти всім-всім-всім про своє щастя. Але ти мовчиш, бо це щастя належить лише вам двом, лише ви цінуєте цю миттєвість.
Кохання – це коли вкотре чуєш якусь стареньку романтичну пісню, на слова якої раніше зовсім не звертав увагу, і раптом усвідомлюєш „Це ж про нас...”
Кохана людина відкриває для тебе нові обрії, вона стимулює тебе не тільки відчувати, але й думати, приводить тебе до роздумів на теми, які раніше тебе мало цікавили. Хоча разом вам комфортно навіть мовчати. Бо часом слова є зайвими, ви можете зрозуміти одне одного без них.
Заради коханих ми здатні змінювати свої звички і вподобання. Як не дивно, деякі дівчата можуть дивитись футбол, толерантно ставитись до посиденьок коханого „в чисто чоловічій компанії” і не звертати особливу увагу на брудні шкарпетки. Так, таке трапляється! В свою чергу, деякі представники чоловічої статі мужньо витримують і навіть супроводжують подруг у походах по магазинах, терпеливо піддаються тортурним розпитуванням типу „Якого кольору плаття краще підійде до цього взуття?” і намагаються не зважати на довгі телефонні розмови з подругами. Просто розумна і насправді закохана людина ніколи не буде навіть пробувати змінити те, що насправді змінити не дано. Вона прийме тебе таким, яким ти є. І спробує змінюватись разом з тобою.
Кохана людина – це та, заради кого ти можеш змінити себе, свої звички і життя. Але саме вона ніколи тебе про це не попросить. Так само лише насправді кохана людина варта сліз, але вона ніколи не змусить тебе плакати.
 

ЛаВрУшКа

careless whisper
Якщо тебе ніколи не охоплювало бажання обійняти всю землю, прилащити бродячого собаку, підняти із землі зірваний листок і цілувати його - значить, ти ще не любив.
Г.Тютюнник​
 

Serena

New Member
Любовь-это когда смотрят не друг на друга,а в одну сторону.
 

_БоГиНя МоРеЙ_

ВлЮбИлАсЬ!!!!!
Любовь - это чувство, которое испытывает даже дурак, но не может обьяснить даже ученый!​

Ответить на этот вопрос не так просто, многие задумываются,размышляют,маются, но ответа так и не находят. У меня есть любимый человек и я не задумываюсь, что такое любовь, я не пытаюсь ее понять - это бесполезно, я просто чувствую и ощущаю, что все мое тело ее пронизано, каждая его частица. Я искренне радуюсь этому чувству и немного его боюсь.
 

_БоГиНя МоРеЙ_

ВлЮбИлАсЬ!!!!!
Когда тебя кто-то любит, он произносит твоё имя по-особенному. Твоему имени уютно у него на язычке. Это любовь!
***
Любовь – это когда ты делишься своей жареной картошкой и не ждёшь, чтобы с тобой поделились тоже.
***
Любовь – это то, от чего ты улыбаешься, даже тогда, когда устал.
***
Любовь – это когда мама варит папе кофе и сперва пробует сама, вкусно ли получилось.
***
Любовь – это когда ты говоришь мальчику, что тебе нравится его рубашка, и он начинает носить её каждый день.
***
Любовь – это когда мама даёт папе лучший кусок курицы.
***
Любовь – это когда мама видит папу грязным и потным и всё равно говорит, что он красивее, чем Джордж Клуни.
***
Любовь – это когда твой щенок тебя облизывает даже после того, как ты его оставил одного на целый день!
 
Зверху