Льготы НАРОДНЫХ Депутатов

Льготы народных депутатов нужно ?

  • Убрать !

    Голосів: 76 97.4%
  • Оставить

    Голосів: 2 2.6%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    78

sum4ataya

Забанен
Депутаты сами сколько уже раз подряд пытались проголосовать за отмену депутатских льгот, но все у них руки не доходят. Может это они работают на публику, сами себе пайку не хотят урезать. Вообще депутаты в последнее время практически не работают, только трибуны блокирует, особенно БЮТ.
 

sum4ataya

Забанен
И что? Нардепам нужно урезать их льготы, убрать неприкосновенность, тогда может они задумаются для чего ходят в парламент, но ведь даже ходят не все, некоторых застать в раде 2-3 раза в год, и то большая удача.
 

Life-ua

+ плюс - минус
И что? Нардепам нужно урезать их льготы, убрать неприкосновенность, тогда может они задумаются для чего ходят в парламент, но ведь даже ходят не все, некоторых застать в раде 2-3 раза в год, и то большая удача.
А может ты задумаешся почему ЕЦ за это не голосовал ? :)
 

mangust

патріот
Відповідь: Льготы НАРОДНЫХ Депутатов

Бідні, нещасні, голодні народні депутати підкинули собі грошенят


Депутати Верховної Ради пожаліли себе нещасних і проголосували за те, щоб виділити на свою бурхливу діяльність і літній відпочинок додатково ще 88 мільйонів гривень.

Додаткові кошти від підвищення акцизу на пиво Верховна рада має намір спрямувати не тільки на закупівлю інсуліну, як це казали раніше, але і на утримання свого апарату.

Про це йдеться в переданому на підпис Президентові проекті закону про внесення змін до держбюджету на 2009 рік.

Отже, збільшення фінансування апарату ВР на 88 млн грн – з 740 до 837,8 млн грн. Зокрема, фінансування законотворчої діяльності ВР збільшене на 58 млн грн – з 413 до 471 млн грн, організаційного, інформаційно-аналітичного і матеріально-технічного забезпечення діяльності ВР – на 7 млн грн., з 157 до 164 млн грн, візитів депутатів за кордон – на 3,5 млн грн, з 5,2 до 8,7 млн грн, обслуговування діяльності ВР – на 23 млн грн, з 76,7 до 100,5 млн грн.

Крім того, фінансова підтримка санаторно-курортного комплексу Управління ВР збільшена на 1 млн грн – до 67,2 млн грн, висвітлення діяльності нардепів через ЗМІ і телебачення – на 3 млн грн, з 6,2 до 9,1 млн грн.

При цьому кошти на закупівлю інсуліну в обсязі 160 млн грн входять у загальнодержавні витрати Міністерства фінансів.

Що вони там тепер розкажуть про це на платних «Свободах слова» шустерівського розливу?

Використано матеріали УНІАН
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Льготы НАРОДНЫХ Депутатов

СУМСЬКА МІСЬКА РАДА
V СКЛИКАННЯ ХХХІV СЕСІЯ
РІШЕННЯ

від 23 вересня 2009 року № 2982-МР м. Суми

Про надання пільги з орендної плати народному депутату України Сідельнику Івану Івановичу за користування майном комунальної власності територіальної громади міста Суми

Розглянувши звернення народного депутата України Сідельника Івана Івановича про надання пільги з орендної плати, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань контролю за використанням об’єктів комунальної власності та приватизацією (протокол від 09.09.09 № 109), відповідно до статті 19 Закону України “Про оренду державного та комунального майна” та рішення Сумської міської ради від 28.04.04 № 768 – МР «Про Положення про порядок надання пільг за рахунок міського бюджету юридичним і фізичним особам міста Суми», керуючись статтею 25, частиною п’ятою статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Сумська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити орендну плату народному депутату України Сідельнику Івану Івановичу для розміщення громадської приймальні за оренду нежитлового приміщення площею 147,0 кв.м, розташованого в № 9 по вул. Газети «Правда» у місті Суми, в розмірі 1 грн. в рік терміном на 1 рік.

2. Управлінню майна комунальної власності Сумської міської ради (Щербак В.І.) внести відповідні зміни до договору оренди в порядку, встановленому чинним законодавством.

3. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Єфіменка К.В.

Міський голова Г.М. Мінаєв

 
Зверху