Маршрутки снова подорожают?

Fil 74

Well-Known Member
Перевозчики опубликовали недографик движения
Приватні перевізники надали до міського відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг розклад руху автобусів, які працюють у звичайному режимі.

Такий розміщений на Інформаційному порталі Сумської міської ради у розділі « ».

Ознайомившись із ним, кожен сумчанин зможе орієнтуватися щодо прибуття того чи іншого автобуса, що курсує містом, йдеться у повідомленні на сайті мерії.

Проте в «розкладі» вказується лише час відправлення з кінцевих зупинок. Крім того, з деяких маршрутів автобуси офіційно з’їжджають після 20.00, хоча в договорах, підписаних із перевізниками, йдеться про рух до 22.00.
 

Билли Бонс

Well-Known Member
Согласен и на 5 гривен,если ЭТО превратится в маршрутки с вменяемым графиком движения, и вспомнят термин "пассажировместимость"
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
На очередном заседании сумского горсовета 26 июня местные депутаты провалили голосование по закупке четырех дополнительных троллейбусов, но поддержали предложение о выделении денег на закупку трех маленьких дизельных автобусов, при этом провалив голосование за их же включение в целевую программу развития городского пассажирского транспорта.
You must be registered for see images

Ждем повышения цен на маршрутки... по крайней мере он очень ждет.
 

Fil 74

Well-Known Member
You must be registered for see images


26 липня, до КП «Електроавтотранс» привезли новий тролейбус БКМ 321 білоруського заводу «Белкоммунмаш».

Це один із чотирьох тролейбусів, замовлених по тендеру, який завершився в березні 2017 року, пише .

Як повідомили в мерії, зараз машина знаходиться в одному з боксів підприємства, і її випустять на лінію після вирішення всіх організаційних питань.

За словами директора тролейбусного депо Віталія Однорога, другий тролейбус переможець торгів — СП «Янікс» — пообіцяв поставити на початку наступного тижня, інші два — до 10 серпня 2017 року. Вартість однієї машини становить, 4,35 млн. грн.
 

d324co

Well-Known Member
13:30, 18 августа
Сумские перевозчики хотят ездить по 5 грн
Об этом свидетельствуют проекты-решения, размещенные на сайте Сумского горсовета. В документах, которые подали два самых крупных перевозчика «Согор» и «Сумыпастранс», обслуживающие по 9 маршрутов, они просят установить тариф для одной пассажироперевозке в размере 5 грн.

Данное решение перевозчики мотивируют повышением качества и безопасности предоставления услуг, а также обеспечения работы пассажирского городского транспорта в соответствии с графиками движения.
Это уже ни в какие ворота...
"доплатите нам 20%, чтоб мы возили качественно, безопасно и придерживались графика"
ппц

Этих требований нет в условиях тендера на перевозки??
или просто нет совести?
 
  • Like
Реакції: Aiir
Зверху