Російсько-Українськи відносини.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Російсько-Українськи відносини.

Фокс Малдер, сказать? Если Вы были бы внимательнее, то заметили бы там знаки вопросов, т.е. я поинтересовался у 21h его позицией на такое развитие событий. Блин, опять "если бы"...
Ага, знову "єслі би". :D:D:D
То чи задовільнились би Ваші опоненти, коли б на відео прикордонники попереджували, сигналили зупинитися, давали постріли вгору, то припускаєте, що це наші прикордонники перестріляли росіян і просите дати оцінку таким подіям. Не так давно констатуєте, що "Свобода" виступатиме за гомосексуалізм, знову таки виходячи зі своїх фантазій. Суцільні припущення результат яких незмінний - констатація того, що "хохли віновати".
А чого так дрібно припускаєте. А давайте далі фантазувати.
А уявіть, що замість арахісу в шоколаді Порошенко надіслав в Росію на експорт козячих кругляшків. Жахливо? Авжеж! А уявіть, що бандерівці порозривали свої схрони зі зброєю часів ІІ Світової і підірвали потяг "Москва-Варшава"! Який жах! А уявіть, що українці гастарбайтери везуть з собою до Росії радіоактивні предмети з Чорнобильської зони і розкидають їх в самих людних місцях! А уявіть, що Україна таємно збагачує уран на секретному комбінаті під Жовтими Водами і незабаром застосує проти Росії ядерну зброю!
Как страшно жить! За что оні так нє любят Росію? ДОКОЛЄ???

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Російсько-Українськи відносини.

На землю вернитесь.
:shock::shock::shock: Це Ви, врешті, прокиньтеся! Перша частина .
Далі будуть бандерівські диверсії на залізницях, далі - забруднення території Росії радіоактивними речами, а потім і виготовлення та застосування ядерної зброї! Ви тільки уявіть собі!!!:lol::lol::mrgreen:

Vic_51

Миссионер
Фокс Малдер, а на кого потом жаловаться будете?

Jagger

Повелитель Зерга
Не русские первые были. Первым был Лукашенко. Это раз. Два - новость уже трехдневной давности, так что Малдыр слукавил о пророчестве. Три - удивляет мерзкая позиция Порошенко. Он давит на то, что по российским нормам не регламентировано сколько должно быть козьих какашек, потому нефиг цеплятся. А ведь реально, например к-во мочи не регламентировано, можно спокойно ложить и не переживать, и еще много чего можно положить наколов покупателя и улыбаясь говорить, "гост не регламентирует, сколько хочу столько и ложу, а ты жри и не выпендривайся!"

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Російсько-Українськи відносини.

Джаггер, нічого я не "лукавив", кажу, як на сповіді. 29.07 виклав свої пророцтва (чи фантазіїї; а чого, Вік фантазує постійно, а чого мені не можна?), а 30.07 побачив новину про "Рошен" в рядку новин на "5-му каналі". Хоча твоє право не вірити.
Нічого, скоро і з нуклеарною зброєю все справдиться. Одна надія у Расєї-матушки, що нині місця "курчатових" в наукових колах України, зайняли "млодшиє кандмінімуми", які і писати грамотно не вміють, не те, що збагачувати уран та створювати зброю... :D:D:D

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Російсько-Українськи відносини.

Джаггер, нічого я не "лукавив",. Хоча твоє право не вірити.
А сам как думаеш, мистеру трепло верить можно?
. 29.07 виклав свої пророцтва
При этом 28-го в маршрутке я услышал про находку правда в кондитерских изделиях крупной украинской фирмы. Как то у меня лично не то что гордится предсказанием уже совершенных действий, да и это предсказанием называть стыдно. Мне например обидно что и меня парашенко кормит дрянью, и никто за меня не заступается. Малдыр наверна порадуется, как сказал его любый экс комунист лукьяненко "повыздыхають швыдше".
Нічого, скоро і з нуклеарною зброєю все справдиться.
Надо же так пытаться выкрутится в стиле "абы як не москаль", что забыть свое нормальное "ядерна зброя" и применить непонятно с какой помойки выкопаное "нуклэарна". Ессно что тебе такому, да и тягныбоку все курчатовы скрутят фигу. Да и чего вдруг тебе бомбу делать? Ее тебе сделают справжни вчени с украинских институтов национальной памяти, шевченкознавсва и т.д.

Зверху