"Ротаракт-Суми"

[s]AINT-Tsypa

twitter.com/abuzaind
Що таке Ротаракт Клуб?

Клуб — це клуб! Це не громадська організація, що відстоює якісь конкретні інтереси чи точку зору. Це не благодійна організація, що концентрує абсолютно всі свої зусилля на допомозі тим, хто не в змозі допомогти собі самому. Це не є всесвітня організація, що керується з одного центу. Це не програма обміну чи безкоштовні поїздки за кордон. Ну і звичайно ж це не політична й не релігійна організація. Це просто група людей, які об'єднанні Ротарійським духом. Кожен Ротаракт Клуб у світі не схожий на будь-який інший. Це просто молоді активні люди.

Вони проводять благодійні проекти, щоб допомогти знедоленим і зрозуміти потреби інших людей. Вони проводять міжнародні проекти, щоб розширити свої знання про світ і навчитися жити в сьогоднішньому глобальному суспільстві. Під час таких проектів кожен з членів Ротаракт Клубу, що очолював проект, отримує корисний управлінський досвід. Також Клуби мають звичай запрошувати відомих, або просто успішних людей у ролі ґест-спікерів. Гості діляться досвідом і знанням у своїй галузі. Ну і звичайно всі клуби активно й весело організовують своє дозвілля.

Передати дух організації словами не можливо. Потрібно просто прийти й спробувати взяти участь у діяльності Клубу. Членом клубу може стати будь-хто віком від 18 до 30 років. У Ротаракті немає жодних обмежень по статі, расі чи віросповіданню. Кожен Ротаракт Клуб зобов'язаний дотримуватися правил, описаних у конституції й статуті Клубу.

Форум Ротаракту України —

Якщо Ви маєте якісь питання щодо діяльності або можливості вступу до Клубу Ротаракт, будь ласка, зв'яжіться з президентом Клубу Ротаракт-Суми Антоном (ICQ: 362984511) або зі мною (за електронною поштою rotaract@tsypkin.sumy.ua). На жаль, у цій темі я не зможу оперативно відповідати на поставлені питання.

До цього повідомлення також докладені певні документи для ознайомлення: Читанка Ротаракту (офіційна, англійською мовою), Читанка Ротаракту (неофіційна, але українською), Словник ротарійських термінів.
 

Вкладення

Зверху