Чи потрібен в Сумах референдум по перевиборах міської ради та мера?

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Чи потрібен в Сумах референдум по перевиборах міської ради та мера?

Особисто я проти відставки Мінаєва. І впевнений, що проведення референдуму тут не допоможе. По результатах референдума Мінаєв може й отримає менше підтримки, аніж на виборах, але все одно більшість мешканців нашого міста проти його відставки. Проведіть елементарне опитування громадської думки, і ви в цьому переконаєтесь.
В мене також є до мера багато питань. Але я, на відміну від багатьох користувачів цього форуму, їх задаю.
Скажіть, шановні, багато з вас ставили меру запитання хоча б на сайті міськради? Там дають відповіді. І робить це не Вася Пупкін, а особисто заступник мера. Пригадайте, чи був такий легкий механізм спілкування з владою у інших мерів Сум?
Про те, щоб написати звернення до міськради або інформаційний запит я взагалі мовчу. Готовий поставити ящик пива на те, що 99% відсотків з вас ніколи цього не робили. Бо простіше флудити на форумі.
А прийти на громадські слухання з нагальних проблем міста - це для вас взагалі щось нереальне! Всі ж дуже зайняті! У всіх особисті плани! Всім ніколи впливати на процеси, які відбуваються в місті. А механізми впливу є. І вони працюють. От тільки їх треба бачити і ними користуватись.
І Мінаєв, і Качур регулярно гукають дічів молодіжних громадських організацій на зустрічі. Повірте, владі теж корисно спілкуватися з людьми.

Останнє редагування:

L_e_h_@

New Member
Ответ: Чи потрібен в Сумах референдум по перевиборах міської ради та мера?

Те, що корисно спілкуватися владі з людьми і навпаки - це зрозуміли. Але ті проблеми, які я описав у своїй темі, читайте вище. Справді наявні, покищо не дуже багато зроблено щоб їх вирішити. Де таке є у інших країнах, щоб фонтан у центрі міста був за смітник, фото вище. Мінаєв як людина, можливо нормальна, а як мер - нікчема. Не треба гукати громадські огранізації щоб вирішити вже скільки років болючі питання.

А а сесіїї міської ради я був кілька разів. Депутати займаються своїми справами. Швидко провалюються питання землі і так далі. Нічого корисного для міста.

Kramar

Іван Богун

от прийде до влади (точніше - "до владного корита") "чесна і законослухняна" політична сила (не буду тикати пальцем - це нечемно), от тоді почнеться процвітання, стабільність та зростання. :) :) :)
Зміна влади в таких випадках не допомагає. Моя точка зору така: давайте заставимо ту владу, яку ми обрали, працювати. Це стосується влади всіх рівнів. Давайте тиснути на владні структури. Якщо ви не знаєте як, приходьте до нас, ми навчимо.

L_e_h_@

New Member

Таке враження, що ви у партії Наша Україна або БЮТ. Так уже нахвалююте Мінаєва, так уже. Що готові розцілувати його деяке місце.

І згадала баба дівора. Чому ж раніше ви не тиснули владу. І взагалі, що ви зробили, щоб влада справді працювала краще?

L_e_h_@

New Member

Звичайно, не дуже багато. Але я хоча б просто не байдужий до стану нашого міста.

Kramar

Іван Богун

я не належу до жодної партії, на відміну від вас, L_e_h_@. Це, доречі, моя принципова позиція. Я маю безпосереднє відношення до громадських організацій нашого міста. Зокрема, я один із засновників і член правління СОМГО "Студентське братство Сумщини".
З.І.: слова з приводу цілування комусь якихось місць залишу на вашій совісті.

Ultraviolet

Active Member

Есть такое (с моей точки зрения самое лучшее определение) власть - это реализуемая способность управлять.
Т.е. мало уметь нужно еще делать.

Если Минаев не в состоянии контролировать свой аппарат, т.е. он заложник кадровых решений тех людей кторые его продвинули, то в чем смысл ему оставаться на должности?

Пора менять не меров а концепцию (принципы) управления: грести не под себя, а работать на благо трудового большинства на жителей города.

Останнє редагування:
Зверху