Якби СРСР не розпався?

Что бы было,если бы СССР не распался?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    459

mangust

патріот
Відповідь: Re: Якби СРСР не розпався?

У каждого есть что то горькое в прошлом но так же есть и что то, что вспоминается с теплом.
Тема тупиковая изначально.
Повністю підтримую ці слова.За радянських часів вистачало і доброго і жахливого.

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?

Вибачте, можливо я щось наплутав, але не ж не mangust віддав свій голос в голосуванні на форумі за компартію?...
Насчет того почему я проголосовал за компартию я уже писал - проголосовал я тогда шутки ради, из вредности. К тому же КПУ уже давно мало у кого ассоциируется с коммунизмом, но с временами когда девки были моложе :)
Satori прав - совок был совершенно другим миром, со своей отличной от нынешней системой ценностей. Поэтому пытаясь сравнивать "тогда" и "теперь", мы пытаемся сравнивать не сравнимое...

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Якби СРСР не розпався?

Stein, що ви мені про руський народ розповідаєте. мене хвилюють українці!

Stein

Well-Known Member

Просто швидше знайшов дані. Невже ви думаєте у нас статистика краща?

Zuzuka

прагну...

варто не статистику порівнювати, а діяти. подумайте, що зробили ви, щоб українська статистика покращилась у кращому розумінні цього слова...

Stein

Well-Known Member

варто не статистику порівнювати, а діяти. подумайте, що зробили ви, щоб українська статистика покращилась у кращому розумінні цього слова...
Тема називається "Якби СРСР не розпався". От я вам і наводжу статистику що було б якби СРСР не розпався.

Zuzuka

прагну...

тобто, якби не розпався, то Україна була б Московією?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?

Насчет того почему я проголосовал за компартию я уже писал - проголосовал я тогда шутки ради, из вредности. К тому же КПУ уже давно мало у кого ассоциируется с коммунизмом, но с временами когда девки были моложе :)
Satori прав - совок был совершенно другим миром, со своей отличной от нынешней системой ценностей. Поэтому пытаясь сравнивать "тогда" и "теперь", мы пытаемся сравнивать не сравнимое...
А, так то був жарт :(. Після не прочитав роз'яснення, бо не завжди маю можливість перечитувати пропущене. Вибачте, не розгледів іронії. Коли б знав раніше, що такі форуми існують для подібної іронії - прикольнувся б і в тому ж опитуванні проголосував би за NSDAP (жарт).

Щодо того, що за совка не все так однозначно було - згоден.

Останнє редагування:

Zuzuka

прагну...

страшний сон!

Зверху