Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Якби СРСР не розпався?
Поагітуйте когось іншого своєю "совковою" пропагандою про островських, стаханових і павліків морозових...
Містере сталініст! Вас не просто погано вчили, Вас елементарно не вивчили, бо Ви не можете навіть прочитати мій допис. Тому спеціально для Вас, коли Ви вже стали жертвою самої кращої системи навчання в світі, повторю, що я, на відміну від Вас, застав предмет "Історія КПСС" і навіть вивчав його. Тому мені зовсім не цікаві Ваші фантазії з приводу того, що я черпав знання з телевізору, головним чином з американських пізнавальних каналів, а Ви, такий розумний, читаєте правильні книжки. Так ось, коли б і Ви застали цей предмет (через який раптово і спалахнула дискусія), то Вам би на все життя, що залишилося, втовкмачили б в макітру, скільки "істочніков і составних частєй в марксізмє", коли був перший з'їзд РСДРП, коли другий, коли п'ятий, і на якому з них відбувся розкол на більшовиків та меншовиків, а також на геніальне відкриття дєдушкі Лєніна про те, що побудова комунізму можлива в окремо взятій країні, а не одразу в усьому світі, як про те говорили Карлсон з його другом Енгельсоном. А також Вам забили б ще купу ну дуже корисної інформації з цієї дисципліні, яка "так необхідна для сучасної людини". Тому не базікайте про те, хто, коли і як вчився, а хоча б вивчить предмет дискусії, перед тим, як кидатися в бійку, щоби не виглядати невігласом.Это потому, что вы историю учите по современным учебникам и по телевизору. А я книжки читаю Так что меня учили хорошо. А понимаю, о чем идет речь, а вам по телевизору "забыли" объяснить. а вернее будет сказать - по простому объяснили, согласно понятию о умственном развитии среднестатистического человека "в этой стране".
Ворожа пропаганда? Ну звичайно, начитаний Ви наш. Звичайно, в гітлерівської Німеччини не було ніяких договорів з СССР, і Молотов з Ріббентропом не підписували ніякого пакту, і не було спільного параду в Бресті, а ті світлини, що я навів, де Крівошеїн скалить зуби нацистам то все "фотожаба" ворожої пропаганди. І я Вам, як завжди, вірю... Ну, майже вірю...Эту вражескую пропаганду вы мне не первый раз приводите в этой ветке, и я устал на нее раз за разом отвечать, опровергая. Ответ уже есть, читайте выше.
Ніколи не кажіть такого. Хіба можуть ворожі загниваючі піндоси створити умови кращі за тих які дав корейському народу безсмертний Кім Ір Сен? Стьідно, товарісч!Только потому, что США специально создало такие условия. А когда была честная конкуренция, в середине 20-го века, то южные плелись далеко позади. и из южной кореи эмигрировали в северную, а не наоборот!
Не плутайте "тепле з м'яким". Я говорив не про "дідівщину", а про міжетнічні конфлікти в армії. Ніколи не чули про "махачі з чурбанами"? А, Ви ж книжки читали. Просто коли різні народи, які нічим не пов'язані між собою зганялися в одну країну імперію, то у них не було ніяких підстав любити один одного. І "совкова" армія - яскравий тому приклад. Ось тільки я не зрозумів, чому ж вони дубасили латунними бляхами з гербами один одного, чому раптом виникли Придністров'я, Нагірний Карабах, Абхазія, Осетія і Ічкерія, коли всі народи, ну просто упивалися від задоволення від того, що всі вони живуть за моральним кодексом будівника комунізму, в якому "чєловєк чєловєку друг, товаріщ і брат", а ще не було жодного місця міжнаціональній і расовій ворожнечі. А, весь час забуваю. Це ж "козні троцкістів". Весь час забуваю. Вибачте...Дедовщину в армии ввел хрущь! До него ничего подобного небыло! Только при царе.
Зато сегодня бъют не по отническому принципу, а украинцы бъют украинцев. Позорище! Про украинцев и при СССР говорили, что у них принцип - бей своих, чтоб чужие боялись! И по рассказам, все "черные" всегда группируются в кучки и друг друга защищают, вместе, то ваши любимые украинцы каждый сам за себе, еще и добивать слабшего помогали. Так что гордится тут вам абсолютно нечем!
Ага. А ще в справжніх комуністів, як в тих анекдотах, кулемети продовжували годинами стріляти після того, як скінчилися патрони... :lol:О настоящем коммунисте, вы можете прочитать в книге Как закалялась сталь. Вот такими были настоящие коммунисты. А когда туда набилось таких как некоторые, то и СССР развалился.
Поагітуйте когось іншого своєю "совковою" пропагандою про островських, стаханових і павліків морозових...
А ось і ні. Це Ви "комуніст" лише на сторінках цього форуму. А він "професійний комуняка", що розпочинав свою партійну діяльність ще за "совка" в донецькому (коли не помиляюся) обкомі. А про "справжність" чи не "справжність" подискутуйте зі старими пердунами, яких він виводить періодично на мітинги під червоними прапорами і сталінськими портретами.Это вы про Симоненко, да? Так он коммунист только по документам. А бить будут по морде, как в известном анекдоте. "Бабця" походу не жалуется, как я понял
Ага, а Пєтя Губошльоп "тієї закалки", і ніяку дамочку вагітною він не кидав... :lol::lol::lol: Просто згадав стару революційну пісеньку: "ех яблочко ,да на тарєлочкє, надоєла мнє жена - пойду к дєвочкє". А ще він навпаки, рятував честь вагітної жінки, бо він людина виключно моральна, і жив лише за принципами морального кодексу, який Ви нам зацитували. :lol:А вообще в СССР если бросил беременную женщину и не женился, то выгоняли из комсомола. Вод ведь варвары, правда?
You must be registered for see links
Дивно, що про те в тих комуністичних книжках, що Ви так підсиленно читаєте, нічого не написано...