Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

Azovskiy

Member
Вот из России в Италию направили медиков и оборудование. Просто так. Бесплатно. Так хорошие европейцы поляки не дали им воздушный коридор. Пришлось облетать по длинному пути. Так друг другу помогают, что аж страшно становится.
Так писали итальянские газеты уже,что 90% помощи России -бесполезна.Они пригнали туда кучу генералов,технику по хим.защите,опрыскиватели химикатов и прочий ненужный хлам....а вот китайцы прислали по делу,костюмы для инфекционных больниц,маски и т.п

быдло, оно везде водится, и в пиндосии и в соседней квартире :-(
Тут согласен.
 

vadimv

Well-Known Member
Вот из России в Италию направили медиков и оборудование. Просто так. Бесплатно.
Военных медиков и ГРУшников с разведоборудованием и шпионской миссией?
Как вы уже заебали своей рашапропагандой.
Во время войны с педерашкой.
про хороших пиндосов и плохих русских.
Шо тебе еще не понятно про русских с 2014 года?
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
На Сумщині вже 69 випадків коронавірусу
9:41 / 11 апреля 2020

Станом на ранок 11 квітня на Сумщині зафіксовано 69 випадків захворювання на коронавірус (+6 за добу). Такі дані щойно оприлюднили в Центрі громадського здоров’я.
В Україні на сьогодні підтверджено 2 511 випадків COVID-19.
Внаслідок ускладнень, викликаних хворобою, померли 73 людини, з них 32 чоловіка та 41 жінка. Серед померлих переважають особи віком від 50-ти років (86,3%).
Загалом 79 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.
 

d324co

Well-Known Member
В Україні понад 330 лікарів заразилися COVID-19 – Степанов
9:06 / 11 апреля 2020

На коронавірус в Україні вже заразилися 334 медичних працівника.
Джерело: міністр охорони здоров’я України Максим Степанов в ефірі програми « »
Пряма мова Степанова: «З 2203 хворих на коронавірусну інфекцію на сьогоднішній день – 334 медичних працівника. Ми щодня займаємося тим, щоб максимально забезпечити їх засобами індивідуального захисту. Щодня прилітають літаки з десятками, сотнями тисяч як респіраторів, так і костюмами біозахисту, окулярами. Все це одразу ж постачають в лікарні».
Деталі: Він наголосив, що в усьому світі прослідковується масове зараження медиків коронавірусом. Тільки в Італії захворіли близько 9 тисяч лікарів та медсестер – це 12% від загального числа заражених.
 

goool

Well-Known Member
:devil::devil::devil::devil:

В Нью-Йорке 22 человека решили провести "коронавирусную вечеринку", чтобы заразить друг друга и вернуться к обычной жизни после этого. Всем им было меньше 35 лет: считается, что смертность от коронавируса намного выше у пожилых людей, чем у молодежи. В результате вечеринки два человека погибли, еще шестеро попали в больницу.
 

firefox

Well-Known Member
На английском не нашел такой информации, есть только на Яндексе и русскоязычных сайтах: похоже на вброс от русских, чтобы отвести подозрения от себя после взрыва в вирусологическом центре "Вектор" в Новосибирске в сентябре 2019 года. Погуглите - найдете много интересного на тему.
Спасибо за наводку
You must be registered for see medias
 

VIB

vib : bash
Модератор
Ну, то яке рішення виніс суд??

Взагалі в даний час як би то не було, але накаляти обстановку лівими протоколами це вже край. Чи поліція навпаки таким чином намагається дискредитувати певні рішення міської влади?
 
  • Like
Реакції: Andy

rfvgy

Ukrainian
Вот из России в Италию направили медиков и оборудование. Просто так. Бесплатно. Так хорошие европейцы поляки не дали им воздушный коридор. Пришлось облетать по длинному пути. Так друг другу помогают, что аж страшно становится.
Кого там рашка направила в Італію , мєдіків чи пєдіків , нехай італійці розбираються .
Ха ха , бідненьким кацапам довелось Польщу облітати , па дліннаму путі . Так якого хрєна вони в Мілані не приземлились ? А поперлись в Рим . Бергамо на півночі , а Рим в центрі півострова :wait: .

Тут на початку відео , трішки про це :
You must be registered for see medias

ось ще :
You must be registered for see medias
 

Andy

Well-Known Member
Что это было? )

Источник недостоверный. Голос диктора изменён. Видеоряд не соответствует сказанному. Запросто выключайте звук и смотрите видео.
Кто написал, кто доказал? Непонятно. Кто-то доказал и всё...
А вообще, современному "информационному" человеку, оторванному от реальности и ничего доказывать ненужно. Все доказательства - ролик в ютубе.
 
Зверху