Коронавірус. Обговорення стану в місті.

• Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Гаразд. нехай будуть два входо-виходи, які працюють паралельно. Охоронників все одно ж з запасом.
Суті це не міняє: є дебільні рішення, які є надзвичай шкідливими.
Суть міняє принципово : розподіл потоків на "вхід" та "вихід" дозволяє уникнути зустрічних потоків !! тільки в такому разі можливо витримувати дистанцію !

• Like
Реакції: Aiir

VIB

vib : bash
Модератор
Суть міняє принципово : розподіл потоків на "вхід" та "вихід" дозволяє уникнути зустрічних потоків !! тільки в такому разі можливо витримувати дистанцію !
Це й було запропоновано, але ви почали фантазувати, що це нереально. Навіть у разі якщо одиниці пройдуть через інші "ворота", це все одно буде значно розділяти потоки відвідувачів, та максимально зменшувати скупчення.
Якщо ж не робити нічого - вийде фігня.

d324co

Well-Known Member
Це й було запропоновано, але ви почали фантазувати, що це нереально. Навіть у разі якщо одиниці пройдуть через інші "ворота", це все одно буде значно розділяти потоки відвідувачів, та максимально зменшувати скупчення.
Якщо ж не робити нічого - вийде фігня.
Нереально з нашім нарітом. Охоронці це розуміють і саме про це Вам казали.
Бо, навіть хоч один омине термоконтроль - охоронцю можуть виписати штраф!!!
А те, що їх було четверо - то один, що з пірометром - то охоронець, інші, скоріш за все - сторонні люди... Та й пірометр, мабуть, один...
В АТБ вже давно не стоять з пірометром, бо він зламався, а новий - "та ну його нах"

Робити, звісно, треба. Але щоб зробити - треба вкладати кошти. Наприклад - поставити турнікети, які унеможливлять зайти до приміщення через вихід.

d324co

Well-Known Member
Іспанія в кілька разів знижує податок на маски, щоб зробити їх дешевшими
СЕРЕДА, 11 ЛИСТОПАДА 2020, 18:06
Уряд Іспанії знизить ставку ПДВ для медичних масок з 21% до 4%, щоб зробити ціну доступною на період пандемії коронавірусу.
Про це повідомляє " " з посиланням на .
Міністр фінансів Марія Хесус Монтеро в середу заявила в парламенті, що наступного тижня Рада міністрів своєю постановою затвердить зниження ПДВ для цього продукту, щоб застосувати наднизьку ставку.
"Уряд проявлятиме пильність, щоб гарантувати, що зниження ПДВ призведе до зниження цін для кінцевого споживача, а не до збільшення прибутковості бізнесу", - сказала Монтеро.

"Також можу оголосити, що ми знову збираємося знизити максимальну роздрібну ціну. Завтра, в четвер, Міжвідомча комісія з цін на ліки розгляне цей крок", - додала вона.
Кілька європейських країн вже знизили або навіть тимчасово скасували ПДВ для медичних масок: в Португалії ставка становить 6%, у Франції 5,5%, в Німеччині 5%, а в таких країнах, як Італія, Бельгія або Нідерланди, цей товар звільнений від податку.

VIB

vib : bash
Модератор
Бо, навіть хоч один омине термоконтроль - охоронцю можуть виписати штраф!!!
Так штраф він в будь-якому разі заплатить двічі:
1. За створення скупчення народу, без дотримання дистанції.
2. За колегу\знайомого без маски поруч з ним.

Не треба виправдовувати тупість та бездіяльність, якщо в інших постах ви робите протилежне. Інакше можна дійти висновків, що ви:
1. Ведете агітаційну діяльність з метою розхитування стану в місті.
2. Просто займаєтесь тролінгом.

Варіанти 1 і 2 заборонені правилами розділу, і в разі скарг з боку інших користувачів подібні повідомлення будут піддаватись дуже жорсткій цензурі. Дане питання закрите.

d324co

Well-Known Member
До речі, про "температурний скринінг"
Пару днів тому заходив у Єпіцентр.
Звісно, там на вході, охоронець із пірометром
Тицьнув мені на руку, я нахилився, щоб подивитись. Він, машинально, показав мені що там наміряло . 26 С°....
Я досі не зрозумів - я зомбі??
Чи той моніторинг - х#ня ????

Зверху